Redder højgravid hund: Får sit livs overraskelse, da hvalpene kommer til verden

Foto: Reddit

De to ejere fik sig noget af en overraskelse, da hvalpene kom til verden.

De fleste hundeejere kan sikkert skrive under på, at det er en både spændende og magisk tid, når en hun hund bliver gravid og venter sig hvalpe. Som ejer kan man gå og glæde sig, og i "den søde ventetid" er der også mange spændende spørgsmål - "Hvor mange hvalpe kommer der mon?", "Kommer der mon nogle af hver køn?", "Hvilken farve får de?" og "Vil fødslen mon forløbe uden problemer?".

Der er sikkert også mange flere spørgsmål, man som kommende hvalpeejer kan komme i tanke om.

Når den store dag så endelig oprinder, får ejerne langt om længe stillet deres nysgerrighed. I Katie og Johns tilfælde, bød den store og særlige dag dog også på noget af en overraskelse. Det skriver Newsner.

Læs også

7-årige Molly var nær blevet bortført: Så greb storesøster ind

Det var golden retrieveren Rosie, der fik overrasket de to. Hun var kort forinden blevet fundet på gaden og havnede hos Katie og John, der hellere end gerne ville tage sig godt af hende. 

De er begge persinale i den frivillige organisation ""Neuse River Golden Retriever Rescue", som er beliggende i Raleigh området i North Carolina, USA.

Fik en kæmpe overraskelse

Da Rosie blev fundet, var hun så langt i sin graviditet, at der ikke var tid nok til at finde hende et nyt hjem. Derfor tog parret Rosie til sig - gennem deres tid som frivillige, har de taget sig af mere end 20 hjemløse dyr.

Derfor tog de sig nu godt af Rosie og ventede på den store dag - som efter Rosies store mave at dømme, måtte nærme sig med hastige skridt.

Parret forventede et stort kuld hvalpe, da Rosies gravide mave netop var ret stor. Dog havde de aldrig i deres vildeste fantasi regnet med det syn, der mødte dem ved fødslen.

Da Rosie endelig gik i fødsel kom der fire sunde og raske hvalpe ud. Der var dog lige dét, at de langt fra lignede deres mor.

Mens Kate og John havde forventet nogle små gylne hvalpe, så kom der i stedet fire hvide hvalpe med sorte eller brune pletter.

Rosie med sine fire hvalpe. Foto: Privat/ Reddit 

 

Rosies hvalpe. Foto: Privat/ Reddit 

Det mærkeligste de nogensinde havde set 

"Det blev ikke helt som forventet, da vores golden retriever i pleje fødte i går. Ud kom små kører," lød det fra Katie på Reddit, ledsaget af et billedet med Rosie og de små nyfødte hvalpe.

De fine små hvalpe har allerede overrasket alle der har set dem, hvor flere beskriver det som "det mærkeligste de nogensinde har set". 

Efterfølgende fortæller Kate og John som er kyndige hunde-mennesker dog, at det faktisk slet ikke er et så sært fænomen, som det ser ud til.

Hundehvalpe kan nemlig godt se helt anderledes ud end deres mor, hvis der er tale om en kydsning mellem forskellige racer. En krydsning kan nemlig føre til en meget interessant kombination af udseende og farve:

"Hvis der er tale om hunde uden stamtavle og krydsninger af forskellige racer eller dyr, der er opdrættet som følge af en bevidst blanding af to racer - som eksempelvis en Labradoodle og Cockapa.

Læs også

12-årige Lydia redder liv: Nu vinder hun en pris for sin opfindelse

"Hvis vi taler om hunde uden stamtavle eller krydsninger af forskellige racer og dyr, opdrættet som følge af bevidst interbreeding af to racer, eller deres efterkommere, såsom "labradoodle" (krydsning af labrador og puddel, red.) og "cockapoo" (krydsning af cockerspaniel og puddel, red.) , kan der i sådanne tilfælde inden for samme kuld, være forskellige variationer af dyrenes farve og udseende, "lyder det fra Pets4Homes.

Katie og John hjalp så godt de kunne, Rosie med at tage sig af de fire små hvalpe. Planen var derefter, at der skulle findes et nyt og blivende hjem til hvalpene, når de var gamle nok til at "flytte hjemmefra". 

Fordi hvalpene netop lignede en lille flok kvæg, gav Katie og John dem klassiske ko-navne. Derfor blev hvalpene døbt Daisy, Betsy, Clarabel og Moo. 

"Rosie er en meget stolt mor," lyder det fra Katie. 

Rosie med hvalpene Daisy, Betsy, Clarabel og Moo. Foto: Privat/ Reddit 

 

John og Katie fik hænderne fulde med hvalpene i huset. Foto: Privat/ Reddit 

 

En af de fire hvalpe. Foto: Privat/ Reddit 

 

 

 

 

 

 

Læs også