Sådan slipper du nemt af med tømmermænd

04/7/22 13:41

Thea M. Andersen

Foto: Simon Kjove Bohr/Ritzau Scanpix
Nu kan du få fingrene i en ny pille mod tømmermænd.

Danskere er blandt dem i Europa, der drikker mest alkohol.

Fødselsdage, afsluttet eksaminer, J-dag og selv weekender er alle anledninger til at drikke litervis af alkohol. Og det er altid en god idé - lige indtil dagen efter, når tømmermændene rammer.

Fremover kan det være slut med tømmermænd.

Ifølge LADbible er en tømmermændspille netop blevet lanceret. Det betyder, at man nu kan vinke farvel til hovedpine, kvalme, opkastning og en generel følelse af ubehag dagen efter dagen.

Det blev opfundet tilbage i 1990 af videnskabsmanden Johan de Faire, og nu har Myrkl videnskabeligt testet og færdigudviklet 'det første produkt i historien til at nedbryde alkohol effektivt'.

Det skriver LADbible.

Tømmermændspillen, som er hundrede procent naturlig og vegansk, koster omkring 250 kroner for 15 portioner - to piller pr. portion.

Hvis man tager to piller mindst en time før, at man drikker alkohol, kan man slippe for tømmermænd. Op til 70 procent af alkoholen nedbrydes derefter efter blot en time, hvor produktet også hævder at understøtte immunitet og øge energiniveauet med B12.

Det betyder dog ikke, at man skal drikke mere af den grund.

Myrkl må aldrig være en undskyldning for at drikke mere alkohol, og du bør altid begrænse dit alkoholforbrug inden for regeringens retningslinjer, det advarer virksomheden ifølge LADbible.

"Idet vi markerer første gang i historien, at et forbrugerprodukt viser sig at nedbryde alkohol effektivt og hurtigt, er vi meget glade for at lancere dette banebrydende produkt i Storbritannien og på de fleste europæiske markeder," fortæller Håkan Magnusson, som er administrerende direktør hos Myrkl.

Et game-changing produkt

“Selvom Myrkl på ingen måde er designet som en undskyldning for at drikke ud over NHS-retningslinjerne, er vi virkelig overbeviste om, at Myrkl er et game-changing produkt for de almindelige moderate drikkere, og vi kan ikke vente på, at den briterne prøver det," fortæller den administrerende direktør.

Myrkl x30 kan købes på deres egen hjemmeside, og de leverer til Danmark mod betaling.