Sandro er ekstrem: Har brugt 13 år på bizarre ændringer af sin krop

06/6/22 13:20

Henrik Rothenbücher

Han har allerede gennemgået flere operationer - og han er slet ikke færdig. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_
En overflod af tatoveringer, implantater i panden og en operation for at fjerne ørene, er blot en brøkdel af de mange ændringer.

Sandro er 39 år og fra Finsterwalde i Tyskland, har har en helt specielt kærlighed for ‘body-mod’ (kropsmodifikation, Red.). Det behøver man heller ikke kigge længe på ham, for at kunne se. Han har nemlig efterhånden gennemgået 17 ‘ændringer’ på sin krop, over de seneste 13 år. Det skriver Daily Star.

På de sociale medier går han under navnet Mr. Skull 

Interessen for body-mod opstod tilbage i 2007, hvor han så nogen på tv, som havde fået opereret pigge ind i deres hoved. 

Sådan så Sandro ud for mange år siden, inden han begyndte at ændre sit udseende. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_

Sådan så Sandro ud for mange år siden, inden han begyndte at ændre sit udseende. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_

Han har nu selv fået implantater indsat i panden, underarmen, hånden og endda en kontaktløs betalingschip opereret ind i hans håndled. 

Desuden har han for nylig gennemgået en risikabel tunge-opdelings operation - og sidst men ikke mindst, fået fjernet begge sine øre, så han bedre kan ligne et kranie.

De er nu i stedet konvenseret og står i en krukke i hjemmet. 

“Mine venner har prøvet at tale mig fra ændringerne, især da det kom til at skære mine ører af, men jeg er en person som kan lide at gå min egen vej,” siger han.

 Det rører han desuden ikke hvis folk stirrer på ham, han beskriver at han er ‘virkelig ligeglad’ hvis folk stirrer på ham og de negative kommentarer ‘ryger lige igennem’.

Han fortæller at de mange ændringer har styrket hans selvtillid.

 

Sandro har blandt andet implantater i armene, hånden og panden. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_

Sandro har blandt andet implantater i armene, hånden og panden. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_

Har svært ved at finde arbejde og kæreste

I øjeblikket er han arbejdsløs og har svært ved at finde nogle som vil ansætte ham, selv mener han at det godt kan være på grund af hans udseende. Han fortæller også at han er ligeglad med at transformationen har påvirket hans liv.

”Mit udseende har haft en enorm indflydelse på mine chancer for at få et job, fordi mange virksomheder stadig er meget konservative og foretrækker at gå med strømmen,” siger han.

Han er også single - og mener også at hans udseende spiller en rolle i den forbindelse.

Men på trods for de udfordringer han oplever grundet hans noget særprægede look, så er han stadig lykkelig for det - og han har ingen planer om at stoppe med ændringerne foreløbig.

Han har flere nærtforestående planer for sit udseende, han skal tatoveres inde i sine øjne og så skal han have fjernet næsetippen. 

Han opfordrer dog andre til at tænke sig godt om, inden de kaster sig ud i lignende projekter. Han fortæller at det er vigtigt at gøre det af de rigtige grunde.

“Hvis du er nybegynder, så skal du tænke dig grundigt om, i lang tid. Frem for alt, så skal du aldrig gøre noget fordi du vil være sej. Det skal komme fra hjertet og du ska gøre det for dig selv.

 

Selvom Sandro har svært ved at finde arbejde og kæreste, så er han lykkelig for sine store ændringer. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_

Selvom Sandro har svært ved at finde arbejde og kæreste, så er han lykkelig for sine store ændringer. Foto: MDWfeatures / @mr._skull_