Skal ligne ejer: Kat får tatoveret store dele af kroppen

30/11/20 11:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Facebook
Det er en helt anderledes form for udsmykning, der pryder katten Demons krop.

Normalt pynter man sit kæledyr med et specielt halsbånd eller lignende - men en mand er væsentligt længere, med udsmykningen af sin Sphynx-kat (hårløs kat, red.). 

Katten Demon har nu efterhånden været “under nålen” en del gange og fået store dele af sin krop tatoveret. Motiver som et fængselstårn, en kvinde og en cigaret pryder kattens krop. Motiverne som normalt sættes i forbindelse med russiske-gangster tatoveringer, pryder både kattens bryst og sider. Normalt angiver motiverne hvor længe en kriminel har siddet i fængsel og hvor alvorlig en forbrydelse man sidder inde for. I alt har katten fået fire store tatoveringer. Det skriver The sun.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Både Alexsandr og hans kone har mange tatoveringer og ønskede at deres kat skulle ligne dem, derfor begav de sig ud i at få tatoveret Demon.

Det er Alexsandr selv, som har tatoveret katten. Den russiske katteejer forklarer, at det har været nødvendigt at bedøve katten mens den blev tatoveret. Han indrømmer dog også, at han måske ikke har handlet helt i kattens interesse. 

“Selvfølgelig har jeg ondt af ham, når jeg gør det mod ham. Det er ikke noget han selv ville have gjort. Jeg håber ikke det er så dårligt for ham, det er ikke første gang han skal tatoveres. Normalt har han det fint og kommer sig hurtigt efter bedøvelsen, fortæller Alexsandr før han begiver sig i kast med at tatovere katten endnu en gang. 

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kan påvirke kattens hjerte

Det har fået dyreaktivist Yelizaveta til at lange ud efter Alexsandr, fordi han har udsat sin kat for både unødvendig bedøvelse og smerte.

Hun forklarer desuden at en Sphynx-kat har en ekstremt følsom hud og det derudover at der altid er en risiko når man udsætter et dyr for bedøvelse - derfor bør man ikke gøre det unødvendigt.

“Bedøvelsen slukker for kattens bevægelse, men hjernen fungerer stadig. Hvis han (Alexsandr, red.) gør det ofte, kan det påvirke kattens hjerte,” fortæller hun.

En anden lokal tatovør som kender Alexsandr, forsvarer ham med, at det ikke er anderledes end landmænd som brandemærker deres dyr.

“De er en gammel praksis, derfor kan jeg ikke se noget forkert i det,” udtaler han.

Det er der dog mange som er uenige i og kommentarfeltet på Facebook gløder af rasende kommentarer. 

“Hvilken idiot! Stakkels kat,” skriver en blandt andet.

“Det er bare så forkert. Fjern katten,” skriver en anden i kommentarfeltet.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook