Skræmmende scener: Sportsreporter besvimer live på tv

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Shaka Hislop besvimede under live-dækning af kampen mellem Real Madrid og AC Milan søndag.

Lige nu læser andre også

Den tidligere Trinidad og Tobago-internationale og Premier League-målmand Shaka Hislop arbejdede som analytiker for den amerikanske tv-station ESPN, da den skræmmende hændelse indtraf.

Under dækningen af søndagens venskabskamp mellem Real Madrid og AC Milan i Californien faldt Shaka Hislop pludselig til jorden, mens han blev stillet et spørgsmål under en interview på sidelinjen før kampen.

Dan Thomas, der var vært for ESPN's dækning, så fuldstændig chokeret ud, da han hjalp sin kollega og kaldte på medicinsk assistance, skriver LADbible.

Kanalen skiftede herefter hurtigt til en reklamepause.

Temperaturen i Pasadena, Californien, ramte omkring 30 grader søndag, men det er uklart, om varmen spillede en rolle i Shaka Hislops anfald.

Under pausen i Real Madrid-AC Milan pre-season-kampen opdaterede Thomas seerne om Hislops tilstand, og heldigvis var det gode nyheder.

Han fortalte seerne: "Min ven, Shaka, er ikke her, men indtil videre er det gode nyheder.

"Han er ved bevidsthed. Han taler. Jeg tror, han er lidt flov over det hele. Han har undskyldt utallige gange. Han er ikke typen, der kan lide, at folk gør en masse ud af ham."

"Det er selvfølgelig alt for tidligt at stille en diagnose, men det vigtigste er, at Shaka er ved bevidsthed, og vi har også talt med hans familie, fordi man kan forestille sig, hvor chokerende det må være at se det ske live."

Mange seere, der fulgte dækningen live, udtrykte deres bekymring på de sociale medier.

"Skræmmende scener under pregame-showet for AC Milan-R Madrid, da Shaka Hislop besvimede. De siger, han er ved bevidsthed og har det godt, men hold da op, det er voldsomt. Forhåbentlig er det ikke alvorligt," skrev en bruger på Twitter.

"Meget kærlighed til Shaka Hislop og alle hos ESPN i aften. Rædselsfuldt at være vidne til. Ønsker al styrke og en hurtig tilbagevenden til helbredet for den store mand," lød det i et tweet fra Men in Blazers.

"Håber, Shaka Hislop har det godt. Det var skræmmende at se!" tilføjede en anden bruger.

Den tidligere målmand spillede 26 kampe for sit land, Trinidad og Tobago, og optrådte også flere gange i Premier League.

Han spillede 121 kampe for West Ham i to perioder fra 1998 til 2002 og 2005 til 2006.

I England spillede han også for Newcastle United, Portsmouth og Reading.

Målmanden afsluttede sin karriere med det amerikanske hold FC Dallas, inden han gik på pension.

Anbefalet til dig