Slagsmål brød ud på McDonald's over Filet-O-Fish

19/4/22 16:28

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Der udbrød et slagsmål, hvortil der findes to meget forskellige historier om, hvad der førte til det store skænderi.

På en McDonald's i Storbritannien udbrød et slagsmål om det nok mest kontroversielle produkt på menukortet - deres Filet-O-Fish. 

Slagsmålet skulle være blevet så voldsomt, at de ansatte i filialen på Warwick Road i Solihull var tvunget til at låse sig selv inde.

Det skriver Daily France News

McDonald's-medarbejderne skulle forinden have været en del af et ophedet skænderi med en flok teenagere, som de var nødt til at smide ud. 

De forsøgte efterfølgende at komme ind igen, men blev stoppet af West Midlands Police.

McDonald's og teenagerne har dog to forskellige historier om, hvad der skete. 

Ifølge en af de involverede unge startede konflikten, da han blev bedt om at betale blot syv kroner for to Filet-O-Fish og en milkshake, hvorefter han af McDonald's blev beskyldt for svindel. 

"Vi blev tvunget ud med fysisk magt. En manager så, at vi havde fået maden for 7 kroner, og så sagde han, at vi begik svindel," forklarede en af teenagerne, som efterfølgende tilføjede: 

"De skubbede os ud og låste døren. En medarbejder tog også min vens telefon fra ham. Så gik vi rundt om bagved, og så eskalerede det hele."

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

McDonald's hævdede dog efterfølgende, at teenagerne skulle have beskadiget restauranten, hvortil de bad dem om at forlade stedet.

Dette skulle have ført til balladen. 

"Om aftenen den 12. april handlede vores restaurantteam hurtigt for at forhindre en gruppe unge i at komme ind i butikken via bagindgangen," sagde en talsmand for fastfood-giganten, som efterfølgende udtaler: 

"Dette skete efter at de var blevet bedt om at forlade stedet for at have forvoldt forstyrrelser og skader på restauranten. 

"Vi har en nultolerancepolitik, når det gælder kriminalitet og antisocial adfærd, og vi vil hjælpe politiet med deres efterforskning."

West Midlands Politi blev tilkaldt omkring kl. 17.30. 

Betjentene  der var på stedet, talte med alle involverede, blev der ikke foretaget nogen anholdelser.  

En talsmand for politiet sagde: "Vi blev tilkaldt til en kundekonflikt. Vi var til stede og talte med alle. Ingen rapporterede om nogen skader eller forbrydelser."