Snart sker det: Meghan kan blot vente

05/01/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Der er ikke noget at gøre. Inden længe så udkommer en ny - og efter sigende afslørende bog om Meghan. Forfatteren bag er Meghans halvsøster Samantha.

Mest læste i dag

Selvom at Harry og Meghan har rykket teltpælene op og er flyttet til Californien, så er der stadig visse problemer som man ikke kan slippe for - heriblandt knas i familien.

Forholdet mellem Meghan og hendes 56-årige halvsøster, som Meghan deler far med, kunne mildt sagt godt være bedre. Og nu har halvsøster Samatha Markle annonceret at en bog med titlen "The Diary of Princess Pushy's Sister Part 1” udkommer den 17. Januar. 

Bogen har været længe undervejs, faktisk hele fire år - da den blev startet på i 2016. Samantha Markle har også allerede annonceret, at hun regner med at skrive en to’er.

Bogen skulle angiveligt være afslørende og afsløre en del “snavs” - og ifølge forlaget bag bogen - “den skjulte sandhed” om hertuginde Meghan. Det skriver Daily Mail.

Vil gøre det "ubehageligt" for Meghan

Det er det amerikanske forlag Barnes og Noble, der står bag udgivelsen af bogen og ifølge dem, så fortæller bogen “sandheden” om Meghans liv - heriblandt også den royale del. 

Samatha Markle fortæller det mediet The Sun, at hun ikke fortæller alt om Meghan i bogen, men at hun tror bogen vil gøre Meghan ubehageligt til mode.

Derimod er hun overbevist om, at den royale familie vil kunne lide bogen - hun håber at de vil finde bogen både “varm, sjov, ærlig og lige fra hjertet.”

Forholdet mellem de to halvsøstre har længe været præget af kold luft, og angiveligt har de to ikke set hinanden siden 2008. Især eskalerede uenighederne mellem de to, op til Harry og Meghans bryllup i 2018.

Det er ikke første gang, at Samantha er ude med riven efter Meghan. I en dokumentar efter Harry og Meghans bryllup, kom hun også med mindre pæne udtalelser om sin halvsøster. 

Bogen på 328 sider udkommer i første omgang kun i USA. Ifølge Daily Mail er Meghan ikke begejstret for halvsøsterens bogudgivelse.

 

 

 

Anbefalet til dig