Stort Oscar-drama: Will Smith slår Chris Rock live på scenen

28/3/22 06:05

Henrik Rothenbücher

Foto: Twitter
Will Smith var langt fra tilfreds med, at komikeren Chris Rock lavede jokes om Jada Pinkett Smith. Han gik derfor op på scenen og langede sin kollega et ordentligt slag i ansigtet.

Chris Rock skulle på scenen for at præsentere en Oscar for bedste dokumentarfilm. Her begyndte han i vanlig Rock-stil at lave vittigheder, og heriblandt en vittighed om, at Jada Pinkett Smith var med i "GI Jane" på grund af sit barberede hoved.

Det kunne Will Smith dog ikke acceptere, så han besluttede sig for at få på scenen for at tildele Chris Rocken på munden. Selvom det først så ud til at være en joke, vendte Smith tilbage til sin plads og råbte til Rock: "Hold min kones navn ude af din skide mund!"

Mange i Oscar-publikummet virkede reelt lamslåede over skænderiet. Blandt andet Diddy, der var den næste oplægsholder. Her addresserede han situationen ved at sige: "Will og Chris, vi skal løse det som familie. Lige nu går vi videre med kærligheden."

Se situationen her:

Efter situationen var Denzel Washington tilsyneladende forbi Will Smith, hvor han første snakkede med Will og derefter med Jada.

Aftenen sluttede fredsommeligt og undskyldende for Will Smith, der modtog en Oscar for bedste mandlige skuespiller.

I sin takketale endte Will Smith med at undskylde for sin reaktion.

Tilsyneladende kom Will Smiths aggressive reaktion, fordi Jada Smith havde mistet håret i forbindelse med sygdom. I forbindelse med sin tale, sagde Smith:

"Richard Williams forsvarede sin familie. I denne tid i mit liv, i dette øjeblik, er jeg overvældet af, hvad Gud fortæller mig, jeg skal gøre, og hvorfor jeg er i denne verden. Da jeg lavede denne film, skulle jeg beskytte Aunjanue Ellis, som er en af ​​de stærkeste, mest sarte mennesker, jeg nogensinde har mødt. Jeg skulle beskytte Saniyya og Demi, de to skuespillerinder, der spillede Venus og Serena,” sagde han, mens han begyndte at få tårer i øjnene. Herefter fortsatte han.

"Jeg bliver i mit liv opfordret til at elske mennesker og beskytte mennesker og være stærk for mit folk. Jeg ved, at for at gøre, hvad vi gør, skal du være i stand til at acceptere et overgreb. Du skal kunne acceptere folk, der siger skøre ting om dig. I denne branche skal du være i stand til at folk, ikke respekterer dig. Og du skal smile, og du skal lade som om, det er okay.”