Tog en slurk øl: Nu er mor til to små børn død

02/09/2020

Sarah Steenfeldt

Mandag døde kvinden. Foto: Shutterstock.com
En fest i weekenden endte dybt tragisk, da en kvinde i 30’erne måtte hastes afsted til sygehuset.

Mest læste i dag

Høj musik, gode venner og en kold øl - det lyder som en god lørdag aften. Men for en svensk kvinde, endte det brat, da hun tog en slurk af en øl. Det skriver Expressen.

I weekenden var kvinden til en fest, hvor hun natten mellem fredag og lørdag bliver budt på en øl. Den tager hun imod, åbner flasken og tager en tår - det endte med at blive hendes død. 

Øllen var nemlig ikke købt i en butik - men i stedet var den stjålet på den lokale politistation. 

Da kvinden tager en slurk af flasker, spytter hun det straks ud igen og fortæller at de andre til festen, at den smagte helt forfærdeligt. Derfor går hun ud på toilettet for at skylle munden - men kort efter mistede hun bevidstheden og vågnede aldrig igen.

Det viste sig at flasken var blevet stjålet på politistationens lokale med beslaglagte effekter. En civilansat på politistationen fik flasken af en arbejdskammerat, som så tager den med til festen. Her bliver kvinden budt på en øl og får tilfældigt denne flaske.

Det viste sig at være alt andet end øl

Indholdet i flasken var ikke øl, men amfetaminbase, som er et forstadie til amfetamin. 

Kvinden blev straks hastet til Södersjukhuset i Stockholm, hvor hun blev lagt i respirator. Mandag fik kvindens familie besked om at der ikke længere var nogen hjerneaktivitet, derfor blev der slukket for respiratoren.

Hun studerede til sygeplejerske, og var mor til to piger på syv og ni år. 

Det er den særlige anklagemyndighed i Sverige, der leder efterforskningen, hvor politiets medarbejdere mistænkes for forbrydelser.

Anklager Henrik Rasmusson ønsker ikke at kommentere på sagen, før han har undersøgt den nærmere.

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig