Ung mand skåret midt over af gaffeltruck: Nu lever han uden underkrop

26/5/22 05:46

Ida Hansson

Foto: Instagram
En ung mand blev skåret midt over af en gaffeltruck, og lever nu uden sin underkrop og højre arm.

Loren Schauers, 20, fra Montana, USA, arbejdede i en gaffeltruck på en bro i september 2019. Men efter at trafikken tvang ham til at komme for tæt på kanten af ​​broen, styrtdykkede han 15 meter, og gaffeltrucken landede på ham.

Den skar hans højre underarm af og knuste hans underkrop. På hospitalet blev lægerne tvunget til at udføre en hemicorperektomi på ham, hvilket betød, at alt under hans talje blev amputeret for at redde hans liv.

En måned efter hans operation troede sundhedspersonalet ikke, at Loren ville klare det.

Familien stod tilbage med den svære beslutning, at bede lægerne om at redde ham ved at skære ham i to uden Lorens samtykke.

Men mirakuløst vågnede bygningsarbejderen op og tryglede lægerne om den livreddende operation.

Loren har nu levet uden sine ben og højre underarm i to år, og bliver hver dag hjulpet af sin hustru, 23-årige Sabia Reiche.

Foto: Instagram/@loren.schauers

Foto: Instagram/@loren.schauers

Parret har nu opbygget en massiv tilhængerskare på en halv million abonnenter på YouTube, hvor de dokumenterer delte aspekter af deres liv. Det skriver Metro.

"Vi var alle sammen super chokerede, og ingen af ​​os vidste, hvordan vi skulle reagere, og ingen af ​​os vidste, hvordan Loren ville reagere, fordi han er en 18-årig fyr, der lever livet fuldt ud," har Sabia udtalt til mediet DailyStar.

Lorens kønsorganer er blevet fjernet som en del af operationen, fordi hans bækken var blevet knust. Sabia fortalte, at Lorens mor gav sin tilladelse før operationen, og at det var en svær beslutning at træffe.

"Hun vidste ikke, om de skulle får foretaget operationen, og han så skulle vågne op og hade hende for det, eller ikke få foretaget operationen, og han døde." tilføjede hun.

Foto: Instagram/@loren.schauers

Foto: Instagram/@loren.schauers

Da Loren vågnede på hospitalet, vidste han, at der var sket noget frygteligt med hans krop. Kirurger fortalte ham 'du vil miste den nederste halvdel af din krop, ellers kan du dø under operationen'.

Siden ulykken har Sabia hjulpet Loren med at klare hverdagen, men i et forsøg på at gøre livet mere normalt, samler de ind til en 'robotarm', som hver dag ville hjælpe Loren.