Kvinde delte billede på internettet: Nu har det startet en kæmpe debat

Ugens billeder
Foto: Privat
Foto: Privat
Et uskyldigt billede har fået flere tusinde reaktioner.

Lige nu læser andre også

Et billede har skabt stor debat på internettet, da en kvinde delte et billede af sin bestikskuffe.

Den australske kvinde delte billedet i en Facebook-gruppe kaldet ‘Organizing Ideas Australia’, og herfra gik det stærkt, skriver Sosialnytt.

Debatten er stadig i fuld gang, og der er ikke noget korrekt svar.

Kvinden, der delte billedet, benytter sig selv af denne rækkefølge: Kniv, gaffel, ske. 

Hun delte billedet på baggrund af en sjov episode, der fik hende til at indse, at folk lægger deres bestik i bestikskuffen i en bestemt rækkefølge:

”Jeg skulle have en kniv, og så var der en gaffel, og det var da jeg indså, at min svigermor havde flyttet dem. Jeg begyndte at grine”, siger udtaler hun.

Svigermoren havde nemlig sorteret bestikket sådan: Gaffel, kniv, ske.

Mange holdninger

I kommentarfeltet på opslaget var det tydeligt, at debatten delte vandene. Nogle mener, at skeerne skal ligge længst til venstre, mens andre foretrækker enten gaflerne eller knivene på den plads.

Det er ikke første gang, debatten om dette har fundet vej til internettet. På Reddit har det før været diskuteret, da en mand delte sin foretrukne rækkefølge, hvilket også førte til debat:

“Hele mit liv har jeg (fra venstre mod højre) gået efter konstellationen gaffel, kniv og ske”, skrev han.

Mens debatten om rækkefølgen fortsætter, kører der sideløbende en debat, der omhandler, hvilken ende af bestikket, der skal vende ud mod skuffen. En bruger skrev følgende:

“Hvis alle håndtagene vender mod dig, ser gafler, knive og skeer præcis ens ud. Hvis du lader dem ligge med hovedet først, er det meget nemmere”, skrev en bruger, mens en anden slet ikke kunne følge den tankegang:

“Hvilken slags dyr ville sætte håndtagene mod bagsiden af ​​skuffen?”

Anbefalet til dig