Annemette Voss topløs

Foto/PR: Annemette Voss

Annemette Voss efterlader ikke meget til fantasien.

Sandsynligvis er der rigtig mange danskere, der ser frem til, at klokken slår 18 på lørdag. Her tørner det danske landshold nemlig sammen med Tjekkiet i kvartfinalen i dette års EM.

Det er ikke til at komme udenom, at fodboldfeberen raser i Danmark og blandt danskerne. Tilsyneladende er det dog ikke blot blandt de danskere, der opholder sig i hjemlandet, at fodboldfeberen har taget over. Det er også gældende for dem, der er rejst på ferie under varmere himmelstrøg.

Det er Annemette Voss et klart og tydeligt bevis på. 'Den store bagedyst'-stjerne har nemlig besluttet at vise sin støtte til det danske mandskab på en helt speciel vis.

Hun er nemlig gået all-in på at være rød og hvid, om end det vist ikke var helt planlagt. Hun er på nuværende tidspunkt på ferie på Gran Canaria, hvor solens stråler skinner og varmer en anelse mere, end det er tilfældet herhjemme.

Derfor har det naturligvis sat sine spor på hendes hud, der flere steder på kroppen har fået en mere rødlig nuance, end den normalt har.

Det viser Annemette Voss på Instagram, hvor hun har delt flere billeder den kanariske ferieø, hvorpå hun poserer topløs. På disse billeder er det desuden ikke til at undgå at se, at hun har fået en noget rødlig kulør. I stedet for at ærgrer sig over det, forsøger hun i stedet at vende det til noget sjovt.

Under billedet indleder hun nemlig sin billedtekst med et lille stykke af den velkendte slagsang Re-Sepp-ten: "Vi er røde, vi er hvide…"

"Jeg brugte ellers faktor 50, men hvad gør det, hvis man glemmer at supplere efter poolbesøg," skriver hun også til sit opslag, hvorfor hun antyder, at hun har glemt at bruge sin solcreme efter en tur i poolen.

Du kan se billederne her