Badehotellet-stjerne Merete Mærkedahl: "Det er ikke noget, der er officielt endnu"

Underholdning
Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Den populære skuespiller gemmer på en hemmelighed.

Lige nu læser andre også

Vi kender hende især som stuepigen - og senere skolefrøkenen - Otilia i Badehotellet. I intet mindre end otte sæsoner har Merete Mærkedahl spillet med i den særdeles populære TV 2-serie. 

Netop nu er optagelserne til den niende sæson i gang - og endnu en gang vil Merete Mærkedahl være med som Otilia, når Badehotellet igen slår dørene op og inviterer seerne inden for til en ny sæson. 

Det er dog ikke det eneste, som Merete Mærkedahl har travlt med i øjeblikket. Det afslører hun til BILLED-BLADET

Søndag aften mødte bladet nemlig Merete til halvvejsfest i Cirkusrevyen, hvor hun i øjeblikket også er med. Kort sagt - så er der nok at se til, for Merete Mærkedahl. 

Hun kunne nemlig afsløre, at der også er et projekt på vej, som hverken har noget gøre med Cirkusrevyen eller Badehotellet. 

"Jeg har endnu et projekt på vej, men det er desværre ikke noget, jeg kan sige noget om. Det er ikke noget, der er officielt endnu, så det kan jeg ikke fortælle jer om," lyder det fra Merete Mærkedahl.

Afsløring om kommende sæson 

Tidligere har Merete Mærkedahl afsløret, at når Badehotellet vender tilbage på skærmen - så vil der være nogle der har fået børn. Hvem, det vides ikke - og det må seerne vente med at få afsløret.

Derudover, så springer vi et par år frem i tiden, når Badehotellets niende sæson går i gang. 

Når Badehotellet vender tilbage, kan vi glæde os til et gensyn med flere af seriens kendte ansigter. Foto: Mike Kollöffel/TV 2

"Når vi vender tilbage til Badehotellet i næste sæson, springer vi til befrielsessommeren 1945, for det skal vise sig, at 1941 blev den sidste sommer, de mange strandhoteller langs Vesterhavet kunne holde åbent under krigen," lyder det fra forfatterparret.

Senest har sæson syv og otte foregået i starten af krigen, i år 1940 og 1941.

Gæsterne har med alt magt forsøgt at nyde ferien og glemme alt om tyskernes indtog - men i slutningen af krigen vil det være umuligt for gæster på badehoteller ved Vesterhavet at holde en normal ferie, fortæller de. 

"Fra 1942 blev adgangen til vandet spærret af med pigtråd, da værnemagten begyndte at opføre deres omfattende bunkersbyggeri i klitterne og minering af strandene. De forvænte badegæster måtte derfor pænt blive hjemme og vente på, at krigen og besættelsen en dag fik en ende," fortæller Hanna Lundblad og Stig Thorsboe.

Den dag kom som bekendt 4. maj 1945.

 

Anbefalet til dig