Brud ville have gæsterne til at betale for maden til brylluppet: Truede med at aflyse

05/8/22 07:19

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kvinden var stresset og ville have gæsterne til at betale for maden til brylluppet - ellers ville hun aflyse.

At arrangere et bryllup kan være rigtig sjovt. En kvinde blev dog alvorligt bekymret for at have råd til sit bryllup og tog til Facebook for at spørge folk til råds.

Indlægget blev sat på Reddit med den barske overskrift 'Bruden svigter budgettet - vil have hendes gæster til at betale for modtagelsen'. Det skriver Mirror.

Kvindens navn og billede var sløret, men hendes indlæg lød: "Bad nogen deres gæster om at betale for deres måltider? Alt er så dyrt i øjeblikket. Vi kommer enten til at udskyde vores oktoberbryllup, fjerne nogle fra gæstelisten eller bede vores gæster om at betale for deres måltider i stedet for gaver."

Folk sympatiserede med kvinden og sagde, at hun var mere end rimelig, hvis hun var parat til at give afkald på gaverne for at have sine gæster hos sig.

"Personligt, hvis jeg blev bedt om at betale for min mad inden for rimelighedens grænser i stedet for en gave, ville jeg være rigtig glad for det. Så længe det var forståelsen fra starten. Nogle mennesker vil bare tilbringe dagen med deres familie og venner, jeg ser ikke noget problem med det," lød en kommentar.

Folk var hurtige til at påpege, at det alligevel ikke er usædvanligt: ​​"Det var, hvad min far gjorde ved sit bryllup, på invitationen stod der ingen gaver, men betal venligst for dit måltid."

"De overvejer enten at have ingen gæster eller bede gæster om at betale for deres eget måltid i stedet for at give en gave til parret. Det lyder bare, som om de gerne vil fejre at blive gift, men er i en uheldig økonomi", sympatiserede en anden.