Christian Degn afslører spritnyt tv-program

27/05/2022

Nicolai Busekist

Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Christian Degn har afsløret, at han får sit helt eget tv-program, der passer til sin store kærlighed til 'musik, mennesker og godt selskab'.

Mest læste i dag

Christian Degn, der er en af Danmarks mest kendte tv-personligheder, har landet en værtsrolle, som han er rigtig glad for, at han er blevet tilbudt.

Den erfarne tv-vært skal nemlig stå i spidsen for et helt nyt program, der har fået navnet 'Mit Livs Musik'. Det nye program, som han selv beskriver som en 'musikquiz og talkshow', bliver sendt på TV 2 Charlie til efteråret.

Den 43-årige tv-vært har bl.a. været vært på 'Hammerslag' og 'Hvem vil være millionær?', ligesom han også er kendt for TV 2-programmet 'Alt det min far ikke har lært mig', som han har optaget med sin far.

Nu har han selv løftet sløret for, at han fremadrettet skal agere vært på 'Mit Livs Musik', hvilket han er rigtig glad for.

"Det her er stort for mig," starter han sin tekst på Instagram, hvilket han følger op med:

"De fleste ved nok, at jeg elsker musik, mennesker og godt selskab. Og nogen ved måske også, at jeg har lavet musikquizzer for venner, familie, kolleger, bekendte og ukendte, siden jeg begyndte at studere."

På grund af den store kærlighed, han har til både musik, mennesker og godt selskab, er det en drøm, der er gået i opfyldelse, at han skal være vært på 'Mit Livs Musik'.

"Så det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse, når jeg til efteråret kan præsentere Danmarks nye musikquiz & talkshow - Mit Livs Musik," skriver han.

Han fortæller også, at de allerede har været i gang med optagelserne til det nye program, der altså vil blive sendt til efteråret.

"Sammen med et megasejt hold af tv-folk og musikere - og med hjælp fra fantastiske gæster har vi i de seneste uger lavet et program, hvor gæsterne og jeg både griner og græder. Det er virkelig noget særligt," lyder det fra Christian Degn.

Foto: Instagram

I hvert afsnit af det nye program, vil der medvirke to kendte danskere, der har en stor passion for musik. De får til opgave både at gætte hinandens yndlingsmusik samt lytte til sange, der betyder meget for dem.

Ud fra de billeder, der er blevet delt af Christian Degn, kan man se, at han kommer til at få besøg af personer såsom Cutfather, Sarah Grünewald, Hans Pilgaard, Jacob Haugaard, Esben Dalgaard Andersen m.fl.

Anbefalet til dig