Daniel på 2 år rører folk til tårer, da han overtager fars mikrofon og synger Elvis

Foto: Privat

Den blot 2-årige Daniel lægger internettet ned, da han overtager sin fars mikrofon og synger en Elvis-klassiker.

I en video, der er blevet delt på Facebook, ser man den blot 2-årige Daniel, der tester en mikrofon for første gang.

Udstyret tilhører hans far, Steven Converse, der selv er musiker. Efter at have oplevet Daniel synge i mikrofonen, har han derfor sandsynligvis været stolt af sin lille søn.

På trods af sin unge alder er det nemlig ikke en vuggevise eller børnesang, som Daniel synger. Derimod træffer han beslutningen om at synge Elvis-klassikeren 'Can't Help Falling In Love' på eget initiativ. Og resultat af dette har taget nettet med storm.

Siden videoen blev delt på Facebook, er den blevet vist mere end 2,1 millioner gange. Derfor må det bestemt kunne betragtes som værende en video, der er gået viralt på det sociale medie.

"Daniel prøver mikrofonen for første gang, selvom han kun er 2 år gammel. Bad om at måtte synge Elvis. Denne video afspilles stadig dagligt i vores hjem," har Steven skrevet til videoen, som han har delt på sin Facebook-profil.

Det er svært at benægte det faktum, at den lille dreng har en helt speciel evne til at synge og ramme melodien for Elvis-klassikeren.

Rigtig mange synes, at det er imponerende, at den blot 2-årige dreng formår at synge sangen på så fornem vis. Videoen har fået mere end 1.200 kommentarer, hvoraf langt størstedelen af dem er positive og roser den unge Daniel.

Derudover har videoen, der som sagt er delt af Daniels far, Steven Converse, fået mere end 8.300 personer til at tilkendegive, at de 'synes godt om' den på Facebook.

Er du nysgerrig efter at høre, hvordan det lyder, når 2-årige Daniel synger Elvis-klassikeren 'Can't Help Falling In Love', kan du finde videoen herunder.