Disse 3 ting kan 'bortvise' dig fra Netflix for altid

16/6/22 06:56

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
For mange ville det være det værst tænkelige at blive 'bortvist' fra Netflix.

For millioner virker livet uden Netflix utænkeligt – men brugerne risikerer at blive bandlyst, hvis de bryder tre simple regler.

Streaminggiganten har regler for at forsøge at forhindre brugere i at bryde dem, men hvis de ikke følges, kan kunderne se frem til en fremtid uden Netflix.

Deling af adgangskode

Et af de største problemer for Netflix er adgangskodedeling – som altid har været forbudt – men millioner af brugere har omgået reglerne. Virksomheden var ret afslappet med problemet, men det er nu ændret. Det skriver Mirror.

En af grundene kan være, at virksomheden har mistet 200.000 abonnenter, og derfor er virksomheden ivrig efter at blive set slå hårdt ned overfor brugere, som deler deres adgangskoder med venner og familiemedlemmer.

Brug af VPN

Hvis du ikke er bekendt med, hvad VPN er, s¨ står det for Virtual Private Network, og det giver brugerne mulighed for at narre websteder til at tro, at de er i et andet land.

Det betyder, at når du bruger en VPN og får adgang til Netflix, kan brugere se serier og film, der er blevet udgivet i andre lande før deres.

"Du kan få adgang til Netflix-indholdet primært i det land, hvor du har oprettet din konto og kun på geografiske steder, hvor vi tilbyder vores service og har licenseret sådant indhold." Sådan lyder Netflix' holdning til VPN.

Oprettelse af dine egne kopier

Det er nok den mest accepterede regel blandt forbrugere, at man ikke opretter sine egne kopier af medier.

Netflix' vilkår siger, at brugere ikke må "arkivere, reproducere, distribuere, ændre, vise, udføre, udgive, licensere, skabe afledte værker fra, udbyde til salg" noget på platformen.

Moderne streamingsider, der ser brugere, der overtræder deres vilkår for brug ved at engagere sig i ulovlig praksis, vil sandsynligvis blive udelukket fra siderne.