Du har lavet din frysepizza helt forkert: Sådan får du det perfekte resultat

13/4/22 09:34

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Du har tilberedt din frysepizza forkert - 'smash'-metoden sikrer, at den bliver helt perfekt.

En mand på TikTok har fundet på et genialt trick for at sikre, at din frosne pizza er perfekt skåret i skiver, når den kommer ud af ovnen - og det tager kun få sekunder.

Eric Grant tog til TikTok for at afsløre sit "life hack", da han forklarede: "Næste gang du laver en frysepizza, læg den på kanten af ​​køkkenbordet, midt på, og slå den."

Foto: TikTok/@trendkings

Foto: TikTok/@trendkings

Herefter drejer han pizzaen en kvart omgang til højre, inden han igen rammer den halvdel, der stikker ud over køkkenbordet. Det skriver TheSun.

"På den måde, når du får det ud af ovnen, er det allerede forskåret - du behøver ikke bekymre dig om pizzaslices eller noget af den slags," fortsatte han.

Folk var delte i kommentarfeltet med hensyn til, hvorvidt Erics hack rent faktisk ville virke, med én, der skrev: "Jeg gør det altid, at det virkelig virker!!!!!!!"

"Jeg ville ønske, jeg tænkte på det, før jeg brugte 45 minutter på at save en pizza i to for at stikke den i frituregryden," tilføjede en anden.

"Denne mand har lige ændret spillereglerne," skrev en tredje.

Mens en anden kommenterede: "Giv denne mand en Nobelpris!"

Men andre var mindre imponerede, og insisterede på, at Erics trick kun ville virke, hvis pizzaen blev placeret på en bageplade - i stedet for direkte på ovnens hylde.

"Det er kun et 'life hack' for dem, der bruger en pande og ikke direkte på risten," skrev en person.

Foto: TikTok/@trendkings

Foto: TikTok/@trendkings

Siden Eric lagde sin video op, er den blevet set svimlende 1,3 millioner gange.