Fandt kæresten i seng med en anden efter lang arbejdsdag: Nu hyldes hun for sin reaktion

Underholdning
Foto: TikTok
Efter en arbejdsdag på 16 timer, fandt en kvinde sin kæreste i sengen med en anden. Hendes reaktion hyldes nu verden over.

Mest læste i dag

Efter en lang dag på arbejde, er der mange, der er vilde med at smide sig på sofaen og tænde for en god tv-serie på fjernsynet.

For Taylor Dunham var der dog ikke engang energi til en omgang Netflix. Efter at have været på arbejde i 16 timer, havde hun nemlig ikke lyst til andet, end at gå i seng.

Men da hun åbnede døren ind til sit soveværelse, blev hun mødt af et syn, hun næppe havde forventet at blive mødt af. I sengen lå hendes kæreste nemlig med en anden kvinde.

Foto: TikTok

I stedet for at give sig til at skælde ud på sin daværende kæreste, valgte Taylor simpelthen blot at lægge sig i sengen, for at sove. Hun var ganske enkelt for træt til at skændtes. Det skriver Daily Star.

Historien har hun delt i en video på TikTok, hvilket har medført, at hun nu er gået viralt. Det er naturligvis hendes noget usædvanlige reaktion på at have fundet sin utro kæreste i sengen med en anden, der er skyld i dette.

"Mig, der tænker på dengang, jeg kom hjem efter 16 timer på arbejde, og min kæreste var i min seng med en anden pige, og jeg lagde mig i seng med dem, og bad dem om at gøre det færdigt et andet sted, fordi jeg var for træt til at skændtes," lyder det fra Taylor i videoen.

Der er naturligvis mange, der har givet udtryk for, at de gerne vil vide mere om, hvad det fik af konsekvenser for kæresten. Det har hun svaret på i kommentarfeltet under videoen.

Foto: TikTok

"Jeg bad ham om at pakke sin taske. De smuttede. Nu har de et barn sammen. Jeg var ovre det. Og jeg sov som en baby den nat," skriver hun i kommentarfeltet.

Rigtig mange har skrevet i kommentarfeltet, at de var forbløffede og overraskede over hendes reaktion, som flere kalder for et 'power-move'.

"Det er ikke skørt! Det er et power-move," skriver en person, mens en anden skriver: "Jeg kunne ikke have været så rolig. Jeg ville sidde i fængsel."

"Jeg vil vædde på, at han et splitsekund troede, at du var med, og at han var sindssygt begejstret," skriver en tredje, hvilket en fjerde erklærer sig enig i.

Anbefalet til dig