13 år siden blev de kaldt 'verdens smukkeste tvillinger': Sådan ser de ud i dag

Af: Thea Andersen

|

07/04/2024

Underholdning
Foto: Facebook
Tvillingerne kom til verden den 7. juli 2010. I dag er de stadig ligeså smukke, hvis ikke smukkere.

Mest læste i dag

Man skal ikke mange år tilbage for at finde et hav af artikler om de enæggede tvillinger Leah Rose Clements og Ava Marie Clements, der går under brugernavnet @clementstwins på Instagram.

Lige siden de var syv år gamle og blev tilbudt et modeljob af en ven af familien, er de blevet udråbt som 'verdens smukkeste tvillinger'.

Til at starte med var det egentlig bare for sjov, men efter et par opslag på sociale medier var de blevet verdenskendte – og havde næsten en million følgere!

Som andre børn

Mange vil sikkert undre sig over, hvad det gør ved børn at blive verdenskendt for noget så overfladisk som udseendet. For et par år siden delte moderen Jaqis et opslag på Instagram, hvor hun netop kommer ind på dette, skriver Sosialnytt.

- Jeg ved godt, at det må være svært for folk rigtig at forstå vores familie ud fra billeder på Instagram, men sandheden er, at mine piger aldrig er holdt op med at være børn. De er så "normale", som det bliver. Modellering er noget, de nyder, men det definerer dem ikke. Det berøver dem bestemt ikke deres barndom. De begyndte at modellere for tre år siden, fordi det var noget, de ønskede, og den dag i dag har de ikke ændret sig. Jeg har beskæftiget mig med tre år med fremmede, der har kritiseret mig som mor for at frarøve dem deres barndom, udnytte dem for penge eller forsøge at udleve mine egne drømme gennem dem. Og det svarer jeg aldrig på, fordi jeg kender sandheden om dem og om vores familie, og det er virkelig ikke min tid værd at prøve at overbevise folk om noget andet. Hvis jeg fortalte dig, at min mand og jeg ikke har taget en eneste krone fra vores indkomst i de sidste tre år, er jeg sikker på, at ingen ville tro det alligevel. Den ene ting, jeg gerne vil sige, er, at min mand og jeg prioriterer at opdrage gode børn med god moral og altid holde dem på jorden, skriver hun.

Herunder kan de se et billede af, hvordan tvillingerne ser ud den dag i dag.

Anbefalet til dig