Janni Ree taler ud: Har en pause

Af: Ida Hansson

|

10/05/2023

Underholdning
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Nu sætter Janni Ree nogle ord på forholdet.

Lige nu læser andre også

Forholdet mellem de to 'Forsidefruer' Amalie Szigethy og Janni Ree har været mildes talt turbulent og ret så ustabilt. Så har man vidst ikke sagt for meget. 

De er gået fra at være de bedste veninder, til at blive "fjender"- og sådan er det gået i ring. 

På sociale medier fjernede Amalie alle billeder af hende og Janni, og slettede alt der havde noget med Janni at gøre.

Hvad der førte til bruddet tilbage i januar 2023 ville Janni dengang ikke sætte ord på. Tidligere har manglende tillid til Amalie ligget til grund for, at Janni har trukket stikket, men nu kommer der altså endelig en lille opdatering på, hvordan forholdet til Amalie ser ud.

"Vi har bare en lille pause. Vi er ikke decideret uvenner, men nogle gange må man lige trække stikket," sagde Janni til SE og HØR, da de mødte hende til filmpræmieren på filmen "Love Again".

Hvis man vil vide, hvordan Amalie ser på sagen, ja, så må man finde den helt store spade frem og begynde at grave. Amalie har nemlig slettet sin Instagram.

Det fortalte hun sine følgere i mandags. Hun fortalte, at der ikke var nogen bestemt grund til, at hun nu valgt at slette sin Instagram, men at hun blot ville fokusere mere på sin familie.

Mellem linjerne sagde hun dog også, at hun kommer tilbage igen.

"Det betyder også at jeg kommer stærkere tilbage og at jeg faktisk lidt glæder mig. Jeg elsker at være på sociale medier men jeg elsker også mit liv som I ikke ser og der bliver mit fokus lige nu. Tak fordi I læste med," skrev hun i en Instagram-storie i mandags ifølge Hollywood.

Anbefalet til dig