Katerina Pitzner taler ud om døden: Det kommer der til at ske

02/04/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix
Diamantdronningen har en klar idé hvad der sker “på den anden side”.

Mest læste i dag

Med et dramatisk skifte fra glitrende diamanter til universets uendelige mysterier, har Katerina Pitzner fundet sin sande passion langt fra Danmarks Diamantbørs.

Hendes Instagram-profil er blevet et kalejdoskop af filosofi, mystik, eksistens, åndsbevidsthed, energi, metafysik, og et strejf af kvantefysik, alt sammen krydret med indsigter fra sit nye liv i Italien.

Pitzner, der engang navigerede i den håndgribelige verden af ædelstene, udforsker nu de uhåndgribelige aspekter af menneskelig eksistens. Hun er overbevist om, at vores essens transcenderer den fysiske form.

"Alle de største lærere, lige fra Moses, Buddha, Jesus, Muhammed, Confucius, Lao Tzu og mange andre lærte os, at mennesket i sin essens ikke er sin krop. Vi er ren bevidsthed, der kommer ind i kroppen, og som fortsat eksisterer, når kroppen ikke længere fungerer," forklarer Pitzner.

Denne overbevisning styrkes af hendes synspunkter på bevidsthed og hjerneforskning. Hun argumenterer for, at mens videnskaben har fremskredet i forståelsen af hjernens funktioner, forbliver bevidsthedens natur stort set uudforsket.

"I hjerneforskning er der masser af viden om hjernens funktioner, men der er ikke meget viden om bevidsthed. Det er, fordi hjernen ikke producerer bevidsthed, men fordi den fungerer som en slags vært for denne bevidsthed. Ligesom det ikke er din computer, der har skabt indholdet/programmerne. Den opbevarer indholdet. Når computeren ikke kan længere, forsvinder indholdet ikke. Det er uploaded i “skyen”. Præcis som hos mennesker. Når kroppen ikke længere fungerer, forlader bevidstheden vores krop i den fysiske 3D verden til en højere frekvens og anden dimension," siger hun.

Ifølge hende er bevidsthed evig; den kan transformeres, men aldrig ophøre med at eksistere. Dette perspektiv tilbyder en trøstende tanke om, at i universets uendelige web, "dør vi aldrig".

Du kan læse Katerinas spirituelle opslag her:

Anbefalet til dig