Kevin spiser Mcdonald's i 100 dage: Så meget har han tabt sig

08/3/23 13:00

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kan man virkelig tabe sig af at spise Mcdonald's? Ja.. åbenbart.

En bedstefar fra Nashville, 56-årige Kevin Maginnis, er klar til at trodse alle odds ved at spise McDonald's i 100 dage i et forsøg på at tabe noget overskydende vægt - og det virker allerede.

Kevin, der vejede cirka 108 kilo den 21. februar, proklamerede, at han ville spise hvert måltid i løbet af de næste tre måneder fra verdens største fastfood-kæde. Det skriver blandt andre New York Post.

"Jeg vågnede i morges, og jeg vejede 238 pund (cirka 108 kilo)," delte Kevin på sin TikTok @bigmaccoaching den 21. februar. "Jeg besluttede, at det er absolut uacceptabelt," tilføjede han.

Kevin, hvis TikTok er blevet set over 650.000 gange, mener, at vægtøgning ikke tilskrives, hvad du spiser, men hvor meget mad en person indtager.

Mens han var på sin bizarre slankerejse, udelukkede Kevin at spise mellemmåltider og ville kun spise halvdelen af ​​sin ordre pr. måltid, og gemme den anden halvdel til sit næste måltid med vand som sin foretrukne drik.

"Det er ikke så meget, hvad du spiser, det er mængden, vi spiser. Jeg ved, at mange af jer vil tro, jeg er skør, men lad os finde ud af det," sagde han i videoen.

Kevin, en business coach, der blev madvlogger, sagde, at alt på menuen er fair game, når han vælger sine måltider - inklusive desserter.

Hans første måltid bestod af en McMuffin med pølse, æg og ost og en gennemstegt hash brown til morgenmad, hvor han spiste resten af ​​måltidet til sin frokost.

Han sluttede dagen af ​​med en Quarter Pounder "done like a Big Mac" og fritter til aftensmad.

På dag to sagde han, at han følte "varme" i maven efter at skære ned på sit kalorieindtag.

På dag tre fortalte Maginnis, at han havde tabt 3 kilo og afslørede, at han fik udført blodprøver for at se, hvordan hans kost påvirkede hans helbred, bortset fra vægttab.

Hans blodprøver viste, at hans A1C (blodsukkerniveauer) var "ikke godt", og resten af ​​resultaterne var "okay", men Kevin mener, at jo mere vægt han makulerer, jo bedre bliver hans tal næste gang.

Kevin, der valgte at dele sin rejse på TikTok for at holde sig selv ansvarlig, har dokumenteret sin kost dagligt - nogle gange postet flere videoer - og i slutningen af ​​sin første uge havde han tabt 4,5 kilo.

"Den største motivation er at ville være sund for min familie. Jeg fik børn og børnebørn, og jeg vil gerne være her for dem,” fortalte han i en anden TikTok.

Kevin var med i NBC's "Today"-show 10 dage efter at have lavet sin video for at fortælle, at han allerede havde tabt forbløffende 5,8 kilo, og at han troede, at han vil tabe sig 22 kilo ved udgangen af ​​de 100 dage.