Lurer en spirende romance i Badehotellet?

17/02/2021

Sarah Steenfeldt

Merete Mærkedahl som Otilia i sæson 7 af Badehotellet. Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Er der mon mere end venskabelige følelser?

Mest læste i dag

Det kan næppe været gået seerne forbi, at Otilia og hr. Aurland har mange fælles interesser. De to har en helt særlig forståelse og det ser ikke ud til, at det er blevet mindre i den nu aktuelle sæson 8.   Tidligere har de to haft gode snakke og det var skam også hr. Aurland der hjalp Otilia i gang med læreuddannelsen.
I denne sæson er der endnu en gang en særlig interesse at se fra især Otilias side. Der var ikke meget skuffelse at spore hos stuepigen, da hr. Aurland fortalte at hans sekretær var blevet forhindret i at komme frem til hotellet.   Om det bliver til mere - det er dog fortsat uvist. I et interview med BILLED-BLADET fortæller Peter Hesse Overgaard, som spiller rollen som hr. Aurland, om hvordan hr. Aurland har det.

Peter Hesse Overgaard som hr. Aurland i sæson 7. Foto: Foto: Mike Kollöffel/TV 2

Ikke specielt fintfølende

Han fortæller at hr. Aurland ikke er nogen specielt fintfølende mand, når det kommer til den slags med romancer og erotik  - det er ikke noget der fylder hos ham.   "Jeg er ikke sikker på, hvor meget han egentlig oplever venskabet på den måde. Otilia har det måske nok lidt anderledes. Et stykke af vejen er det det intellektuelle og deres fælles fjende, der holder dem sammen. Der er ikke så mange andre på Badehotellet, som hr. Aurland kan se sig sammen med omkring de her ting. Dels er interessen ikke så stor hos flere af de andre, og det er ikke alle, der har den viden," fortæller han.
Han tilføjer pgså, at han er sikker på, at Otilia sætter stor pris på, at hr. Aurland er så interlektuel. Det tænder en gnist i hende og båndet mellem dem er da også tæt - men om det bliver til mere, det er op til forfatterne at bestemme.    Så seerne må vente i spænding på det sidste af sæson 8 og krydse fingre for, at der kommer endnu en sæson af Badehotellet.

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig