Missie forsvandt som hvalp: 12 år efter sker det utænkelige

24/11/22 13:26

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ejeren Liz Eldridge brugte otte år på at lede i Hertfordshires landskab efter sin forsvundne borderterrier, før hun til sidst opgav håbet.

Men nu, næsten 12 år efter, at hvalpen først forsvandt, er hunden fundet.

Den 51-årige sygeplejerske købte oprindeligt hunden, kaldet Missie, til sin søn, Oscar, i fødselsdagsgave. Men Liz mener, at hvalpen blev stjålet i februar 2011. Og efter flere års jagt efter mulige observationer troede familien, at de aldrig ville se deres kæledyr igen.

Missie blev dog fundet sidste tirsdag den 15. november, og familien er siden blevet genforenet med deres lille hund. Det skriver Metro.

Da Missie forsvandt så hurtigt efter, at Liz fik hende, var hundens mikrochip stadig i opdrætterens navn.

Men i sidste uge blev dyret afleveret til 'hundevogtere', og familien blev genforenet med Missie i deres hjem i Harpenden.

Men dyrlæger mener, at Missie har brugt det sidste årti på at blive brugt til avl - som et resultat er hun meget forsigtig og bange.

"Det var en blanding af ren glæde, men også sorg, da Missie var i en frygtelig tilstand. Hun var åbenbart blevet brugt konstant til avl og var meget nervøs og bange. Vi tror, ​​hun var blevet holdt i lænke og er blevet slået," sagde Liz.

Men efter en uge er Missie nu ved at finde sig til rette og indhente den tabte tid.

"Hendes hale er begyndt at logre, og forhåbentlig begynder hun at indse, at hun er kommet hjem i god behold," tilføjer Liz.

Nu opfordrer Liz alle kæledyrsejere til at få mikrochippet deres hunde.

"Jeg havde ikke nået at ændre opdrætterens detaljer til mine, så der var et par komplikationer. Vi nåede dertil i sidste ende, men jeg vil gerne have, at dette er en lektie for alle ejere om at huske at opdatere deres kæledyrs detaljer. Det tager kun et par minutter, men det er meget vigtigt og kan betyde forskellen mellem at finde dit kæledyr eller at miste det for altid," sagde Liz.