Nu siger Kanye West undskyld

05/12/22 11:59

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Kanye West er tilbage på Instagram, efter at have fået sin konto spærret.

Kanye West har undskyldt for at "bande i kirken" i et bizart opslag, efter han vendte tilbage til Instagram.

Rapperen, der nu går under navnet Ye, fik spærret sin Instagram-konto den 31. oktober, efter at have overtrådt platformens politikker.

Begrænsningerne mentes at være sat til 30 dage, hvilket betød, at Ye ikke var i stand til at skrive, kommentere eller sende beskeder i hele varigheden og fik tidligere indhold fjernet fra sin konto.

Rapperen vendte tilbage søndag aften med et opslag om den nye Twitter-boss Elon Musk, der torsdag forbød Ye at bruge Twitter. Det skriver Mirror.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"På Jay Zs fødselsdag bruger fremtidens præsident for USA Mark Zuckerbergs platform til at tilskynde til en masseundersøgelse af Elon Musks barndomsbilleder midt i Balenciagagate. "Jeg kalder dette Theory of Everything. Problem løst. Praise God," skrev rapperen på Instagram.

Indlægget fik over 879.000 likes og over 38.500 kommentarer, da rapperen brokkede sig over at få sin konto begrænset igen.

"Er jeg den eneste, der tror, ​​at Elon kunne være halvt kineser? Har du set hans billeder som barn? Tag et kinesisk geni og par dem med en sydafrikansk supermodel, så har vi en Elon," skrev Ye på sin Instagram.

Torsdag postede rapperen en række uberegnelige tweets, hvoraf det ene så ud til at vise et symbol, der kombinerer et hagekors og en jødisk stjerne.

I et andet tweet delte Ye et billede af NBA-stjernen Chris Paul, og han hævdede, at han havde 'set ham sammen med konen Kim Kardashian'.