Se billederne: Brad Pitt solbader med kollegas topløse yngre ekskone

Af: Sandra Lund

|

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Det ser bestemt ud som om, at Hollywood har fået et nyt kærestepar.

Mest læste i dag

Skuespilleren Brad Pitt og influenceren Ines de Ramon er blevet spottet sammen i nogle meget intime situationer. 

Derfor er der grund til at tro, at Hollywood har fået et ny stjernepar, eller måske er på vej til det. 

Det er dog ikke uvant for den 32-årige Ines de Ramon at date mænd fra skærmen, da hun indtil september dannede par med "Vampire Diaries"-stjernen Paul Wesley, i et par måneder.

Hverken Brad Pitt eller Ines de Ramon har bekræftet, at de er et par, men det er næsten heller ikke nødvendigt, nu hvor de er blevet fanget af kameralinsen på en hed nytårsferie sammen.

Således skriver mediet Page Six, som bringer billederne af det solbadende par. 

På billederne kan man se, at parret har placeret sig i tætstående liggestole. Den 59-årige Brad Pitt ligger og slapper af iført lyseblå, løse badeshorts og bar overkrop. 

Ved siden af ham ligger Ines de Ramon topløs, men med at håndkæde om underkroppen og solbriller på. Hun sidder modsat Brad Pitt med ryggen til kameraet. 

Billederne skulle være taget nytårsaftensdag i Cabo i Mexico. 

I løbet af de seneste par måneder er netop disse to kendisser blevet set sammen ved flere lejligheder, hvor blandt andet Brad Pitt har holdt godt fast i Ines de Ramon.

Brad Pitt har et imponerende CV, når det kommer til ekskoner. Tidligere har han både dannet par med Jennifer Aniston og Angelina Jolie.

Hans og Angelina Jolies forhold sluttede dog brat, efter hun anklagede Brad Pitt for vold mod deres fælles børn

Når det kommer til Ines de Ramon datiing-CV, var hun gift med "Vampire Diaries"-skuespilleren Paul Wesley i tre år. De blev fornyligt separeret i foråret 2022 og skilt i september.

Se billederne herunder.

Anbefalet til dig