Silas Holst jubler: “Jeg bliver bare så stolt”

26/1/23 09:11

Nicolai Haugsted

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Sønnike træder i faderens showbizz-sko.

Det viser sig at danseren og musicalstjernen Silas Holst ikke er den eneste i familien, der har et underholdnings-gen i kroppen. Nu skal hans søn nemlig foran det rullende filmkamera. Det skriver Ekstra Bladet.

Entertainerens søn, 6-årige Bob, har nemlig scoret sin første filmrolle.

“Det kan betale sig at være optimist! Han fik sgu rollen!!!  Tillykke elskede Bob! Der er intet der rigtig stopper dig min skat!” skriver en begejstret Silas Holst på hans Instagram-profil, hvor han også deler et billede af den lille fremtidige skuespiller. Billedet kan ses her:

I et interview med Ekstra Bladet forklarer Holst, at der er tale om en rolle i en afgangsfilm fra filmskolen. Men selvom et liv i underholdningsbranchen er nyt og spændende for Bob, så ændrer det ikke på den 39-årige fars støtte.

“Jeg er glad, når bare han har succes med noget. Jeg bliver lige så glad, når han scorer et mål i en fodboldkamp. Jeg bliver bare så stolt, når jeg ser mine børn lykkes”.

Holst har efterhånden mange års erfaring med at underholde den danske befolkning, men han er også klar over hvor skarpt et rampelys kan skinne, og han vil derfor være der til at beskytte Bob fra overeksponering.

“Jeg synes, denne her rolle passer perfekt, fordi han skal spille et børnehavebarn. Havde det været en rolle, hvor han spillede et barn, der bliver slået, skulle vi nok lige gøre os nogle tanker. Og det er nok også meget fint, at det ikke er en rolle, hvor han ender med at blive så eksponeret i så ung en alder, siger han og fortsætter (...) Men hvis han brænder for det, så vil jeg bakke ham op. Mine børn skal lave det, de har lyst til” udtaler han sig til mediet.

Hvornår filmningen går i gang, og det endelige projekt er færdigt og udgivet, er der ikke udtalt om.