Tidligere TV 2-vært lander nyt job: 'Glæder mig helt sindssygt'

30/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den tidligere TV 2-vært har landet et nyt job, som han ser meget frem til at give sig i kast med.

Mest læste i dag

34-årige Pelle Emil Hebsgaard har haft fin succes som vært på TV 2, hvor han blandt andet stod i spidsen for det populære 'Sommerdrømme' fra 2020 til 2022. Herefter er han blevet afløst af Lene Beier.

Inden han blev valgt til at være vært på det populære program, der bedst kan beskrives som 'Nybyggerne' for sommerhuse, var han ikke helt grøn. I 2019 var Pelle Emil Hebsgaard nemlig vært på programmet 'Keramikkamp', der også blev sendt på TV 2.

Nu har den tidligere TV 2-vært dog valgt at kaste sig ud i noget helt nyt, som ikke ligefrem kan sidestilles med at være tv-vært.

Det her han afsløret i en video, der er blevet delt på det sociale med Instagram.

I denne video fortæller han, at han har sagt ja til en helt ny tjans, da man til sommer kommer til at opleve ham som cirkusartist, da han skal være med i dette års Cirkus Summarum.

I den korte video lægger han bestemt ikke skjul på, at han glæder sig til at komme i gang med den nye tjans.

"Det er med største fornøjelse og glæde, jeg kan fortælle, at jeg skal være med i dette års Cirkus Summarum. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang med det," siger han i videoen.

I opslaget, der også er blevet delt på Cirkus Summarums profil på Instagram, bliver det afsløret, at han får rollen som den berygtede kommunemand, Torben.

"Byd velkommen til musicalstjernen Pelle Emil Hebsgaard, som for første gang kommer til at stå i den magiske manege til årets cirkusforestilling som den berygtede Kommunemand, Torben," står der i opslaget.

Pelle Emil Hebsgaard slår naturligvis også fast i videoen, at han kan garantere, at det bliver rigtig sjovt for alle, der kommer for at overvære forestillingen.