TV-kendis sygemeldt

24/1/23 11:15

Nicolai Haugsted

Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix
Vil ikke udtale sig om årsag eller diagnose.

Natascha Linea Kaup Jensen var ellers kommet godt fra studiestart. I sommers begyndte “De unge mødre”-deltageren på sin uddannelse som social-og sundhedshjælper. Men nu har hun været nødsaget til at tage en pause. Det skriver Her & Nu.

I et opslag på hendes Instagram-profil offentliggør TV-personligheden, at hun har måtte tage en pause fra studiet, og ligger nu sygemeldt på ubestemt tid.


“Jeg er sygemeldt på ubestemt tid og er overgået til sygedagpenge. Jeg ønsker ikke at komme frem med, hvad grunden er til min sygemelding, men jeg er i tæt dialog med min læge samt min arbejdsgiver, og vi er alle tre enige om, at dette er den bedste løsning for at passe bedst muligt på mig og min krop”.

Hun understreger dog, at hun fortsat er tilmeldt sit studie og uddannelsesforløb. Hun håber derfor på snart at kunne vende tilbage til skolebænken, så hun kan færdiggøre sig som SoSu-hjælper.

“Jeg håber, jeg hurtigst muligt kan vende tilbage stærkere end nogensinde før og gennemføre det sidste af min uddannelse, for det er helt sikkert planen, at jeg selvfølgelig nok skal gennemføre. Der kom bare en åndssvag sygdom i vejen for, at drømmen kunne blive lige nu”.

2023 var ellers et år Natascha Jensen så frem til. For få uger siden fortalte hun nemlig på hendes Instagram-profil, at det var et spændende år hun gik i møde.

“Året sluttede på den bedste og mest fantastiske måde, og jeg fik den bedste gave, jeg nogensinde kunne ønske mig. Jeg må desværre ikke offentliggøre det endnu. Men 2023 bliver et magisk år både for mig, min familie og for min fremtid”.