TV-station melder ud: Stopper populært program efter 22 år

Af: Mie M.B

|

05/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lige knap 900 afsnit nåede programmet at have

Mest læste i dag

TV MIDTVESTs længst kørende serie, "Fast Arbejde," som debuterede i 2002, når nu sin afslutning efter 898 afsnit. Det sidste afsnit, der markerer enden på en æra, er nu tilgængeligt på TVMV Play. Det skriver TVMidtvest.

Direktøren for TV MIDTVEST, Lone Sunesen, deler stationens perspektiver om denne beslutning og siger: "Vi er ved at genopfinde os selv med afsæt i det, vi altid har været. Netop et mediehus, som fortæller om livet i Midt- og Vestjylland. Men vi lever også i en meget oprørt medietid, hvor medievanerne ændrer sig voldsomt, så vi forsøger selvfølgelig at lave vores indhold, så det kommer ud til så mange som muligt."

Med næsten 900 afsnit repræsenterer serien også besøg hos næsten 900 virksomheder, der gennem årene har åbnet deres døre for TV MIDTVESTs seere.

Selvom der er ændringer i fortællestilen for at imødekomme ændrede medievaner, forsikrer Lone Sunesen, at fokus vil forblive på at dele gribende historier om mennesker i Midt- og Vestjylland: "Så vi ændrer lidt i, hvordan vi fortæller historier, men vi bliver ved med at fortælle de gode historier om menneskerne, der bor her, hvor vi sender fra."

Anbefalet til dig