Vrede X Factor-deltagere: ”Vi er godt trætte af det”

19/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: TV2 pressefoto.
I X Factor gælder det om at skille sig ud, og derfor er det selv sagt træls, når man bliver sat i bås med tidligere deltagere.

Mest læste i dag

 

Den nye pigegruppe Sway er blevet sammenlignet med sidste års succesgruppen Maria og Bea, og det er de godt trætte af.

Sammensat gruppe

Ankerstjerne har sammensat sin egen pigegruppe Sway, som man kan opleve i fredagens liveshows. Gruppen består af Camilla Alrøe Okotie på 18, Miriam Larsen på 17, Tiffany Kunstmann Andrews på 15, og Roya Attaei på 16.

Selvom den nye gruppe er glad for deres sammensætning, og glæder sig til at skulle spille sammen i fremtiden. Så er der skår i glæden.

Pigerne skal nemlig forholde sig til sammenligningen med Maria og Bea, og det passer ikke pigegruppen.

Kommer ikke til at være dem

Især Roya er meget bestemt i sin udmelding:

”Vi kommer ikke til at være Maria og Bea på nogen som helst måde,” sagde Roya til Ekstra Bladet. 

Pigerne har nemlig helt deres egne stil og de kommer også med en stikpille til Maria og Bea, som måske ikke var kendt for at have den største vokal.

”Vi er vores helt egne, og så kan vi synge,” udtalte Miriam.

Tiffany fortæller også, at gruppen selv lægger stilen, og at de har så stort et  talent, at faktisk selv vil kunne producere musik og komme med en masse power.

Det er bullshit

Det er en særlig grund til at Roya er træt af sammenligningen. Det er nemlig hende der især er blevet sat i forbindelse med den anden pigegruppe da folk synes, at hun minder om Bea. Til Ekstra Bladet siger Roya:

”Det er bullshit. Jeg blev sammenlignet med Bea, og den eneste grund til, at jeg gjorde det, var, at jeg havde langt mørkt hår, og at jeg rappede. Mig og Bea er helt forskellige. Alt er forskelligt. Så jeg føler ikke, at vi skal sammenlignes, bare fordi jeg har langt, brunt hår,” fortæller Roya og uddyber:

”Vi er intet ligesom dem, og vi gider ikke sammenlignes med dem. De gør deres ting. De har gjort det godt. Men vi gør vores egne ting. Og vi skal ikke sammenlignes.”

Om Sway minder om Maria og Bea må man selv afgøre i fredagens live shows.

 

 

 

Anbefalet til dig