Er det her din yndlingsdrink? Så er du muligvis psykopat

Videnskab
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det fortæller dit barskab om dig

Mest læste i dag

Tidligere kunne vi på Nyheder24 bringe undersøgelsen om at der er visse sange der kan identificere en psykopat, hvis de er favoritter på playlisten. 

Og nu viser en ny undersøgelse, at det ikke kun er hvad du putter i ørene der kan karakterisere din personlighed: det er også hvad du putter ned i svælget.

Los Angeles Times bringer nemlig resultaterne fra en undersøgelse, der udpeger sammenhængen mellem ens favoritdrinks og personlighedskarakteristika.

Undersøgelsen er udført af psykologer i Østrig, der testede 953 individer. De blev givet en liste over mad- og drikkevarer, og bedt om at give en karakter fra et til seks ud fra smag.

De blev derefter givet en personlighedstest, der skulle identificere deres emotionelle stabilitet, som for eksempel forskellige niveauer af aggression, sadisme og mangel på empati.

Resultaterne pegede i retning af en sammenhæng mellem bitter mad og ondsindet personlighedstræk. Især drinks som gin & tonic scorede højt på skalaen. Af ikke-alkoholiske drikke som sort kaffe og kakaomælk stak også ud blandt resultaterne.

Måske man bør være på den sikre side, og bare bede om et glas mælk.

Anbefalet til dig