Politiet søger vidner til overfald i Randers

16/10/2018

Kasper

112
Billede af gerningsmanden, da han kommer gående forbi apoteket ved rutebilstationen.
Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden bag et voldelig overfald mod en 21-årig mand ved Rutebilstationen i Randers søndag den 7. oktober ved 20.30-tiden.

Mest læste i dag

Den 21-årige mand har forklaret til politiet, at han lige var stået af bussen, da han observerede en mand, der gik rundt og råbte, virkede aggressiv og slog ud mod biler, der kom kørende ud fra p-pladsen. 

Kort efter kom manden gående i retning mod den 21-årige og råbte noget til ham, som han ikke rigtig hørte, da han havde høretelefoner med musik i i ørene. Da han tog dem ud, råbte manden, at han skulle give ham sin lighter. Da den 21-årige svarede, at han ikke havde nogen lighter, råbte manden skældsord efter ham og kaldte ham blandt andet racist. 

Den 21-årige sagde, at det ikke havde noget med racisme at gøre og bad i øvrigt manden om at tale pænt til ham. Det gjorde manden så vred, at han gav den 21-årige to knytnæveslag i ansigtet. Herefter forsøgte den 21-årige at komme væk, men fik yderligere to slag i baghovedet, så han faldt om på fortovet og slog kæben i asfalten. 

Der kom flere vidner til stedet, som havde set overfaldet. De råbte af manden, der forlod stedet i retning mod Føtex, Dytmærsken. Undervejs fik han kontakt til en anden person, der øjensynligt havde en lighter, og derfor fik et kram af gerningsmanden. 

Politiet vil meget gerne i kontakt med disse vidner, der muligvis kan være med til at identificere gerningsmanden, der beskrives som:

  • Mellemøstlig af udseende
  • 20-25 år
  • 175-180 cm høj
  • Spinkel kropsbygning
  • Kort, krøllet hår
  • Tydeligt markerede kindben og kortklippet skæg/skægstubbe
  • Iført gullig dunjakke med hætte på, blålige kondisko og havde en mørk rygsæk på ryggen
  • Talte dansk med accent

Vidner i sagen kan henvende sig til Østjyllands Politi på telefon 114.

Anbefalet til dig