Det sker i Aalborg: Lars Hjortshøj, DM i Stand-up og Søren Huss

Aalborg har mange ting på programmet i denne uge, som står i komikkens tegn. Aalborg24 har lavet en oversigt, så du kan vælge, hvad du vil bruge din uge på.

Mest læste i dag

En ny uge er begyndt, og vi har været ude og kigge på ugens begivenheder i Aalborg. Der er nok af ting, at give sig til, så det er blot at udvælge det man har lyst til at lave.

Coast 10 års jubilærumsshow

9. oktober kommer det britisk baserede rockband, Coast, forbi Aalborg. Koncerten er samtidig en del af bandets 10 år jubilæumsturné. Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, og med tre album, flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast etableret sig som et anerkendt og sammenspillet band.

Læs mere her.

Lars Hjortshøj – Plan B

10. oktober kan du opleve Lars Hjortshøj med sit nye one-man show, Plan B, der som titlen antyder er andetvalget og det som Lars tager op i showet.

Læs mere her.

Søren Huss

Søren Huss seneste udgivelse var i november 2017, men derfor kan han stadig tage på turné. Han plejer at spille for fyldte sale, og er nu klar til at indtage Aalborg.

Søren fortæller selv:

”Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!”

Læs mere her.

Rosa fra Rouladegade

Rosa fra Rouladegade er virkelig populær blandt de mindste og nu er hun klar til at sætte strøm til piskeriset og piske en stemning op! 

På sidelinjen har hun børnejazzmusikerne Palle og Sille.

Læs mere her.

DM i Stand-up

DM i standup er i år i Aalborg og det er nu danmarksmesteren skal kåres. Showet kører over to dage, hvor der er indledende runder og simifinale. Finalen er dog på Bremen Teater i København.

Årets vært er Mahamad Habane som vil sørge for en sjov aften. Sidste års vinder Phillip Devantier vil også kigge forbi og optræde.

Læs mere her. 

Anbefalet til dig