Derfor køber danskerne lejligheder og både i Spanien

02/08/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Hver sommer flokkes danskerne til altid solrige Spanien for at nyde sommeren med garanti for godt vejr. Der meldes nu, at der er flere danskere, der vælger at investere i lejligheder og både i Spanien fremfor at leje sig ind på hoteller og leje både.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Det kan der være flere årsager til, men det er uden tvivl en god mulighed for at spare penge i det lange løb og formentlig også en af hovedårsagerne til, at der nu er så mange, der vælger at investere i det. Er du en af de mange, der hver sommer tager turen til Spanien, og som overvejer at købe en lejlighed eller en båd, så kan du med fordel læse med her.

Hvorfor købe en lejlighed i Spanien?

Hvis du alligevel har forelsket dig i en lejlighed i en bestemt by i Spanien, og du tager familien med til netop denne destination hver sommer, så bør du overveje at investere i en lejlighed. Der er eksempelvis rigtig mange, der vælger at købe lejlighed i Malaga, når de tager til Spanien. Der er rigtig mange fordele ved, at du kommer til at have dit eget sted.

Foruden de mange penge, der typisk vil være at spare ved at investere i en lejlighed fremfor gentagne gange at leje en, så er der faktisk flere gode grunde til, at det er blevet en så populær investering. Du kommer til at have dit helt eget sted, som du i grunden kan gøre lige, hvad du vil med.

Du kan derfor sammen med din familie indrette lejligheden efter jeres ønske, så lejligheden kan få et personligt udtryk, der siger noget om jeres familie. På den måde kan I undgå, at lejligheden føles som endnu en ferielejlighed, men faktisk få den til at føles som jeres andet hjem i solrige Spanien.

Hvor skal du købe lejlighed henne i Spanien?

Der er allerede mange danskere, der har valgt at købe lejligheder i Spanien, så du kan hurtigt komme til at møde andre danskere, som du kan skabe et godt forhold til sammen med din familie. Der er rigtig mange, der køber lejlighed i Malaga, og det er, fordi byen har meget at byde på. Køb lejlighed i Malaga, og så får du det autentiske Spanien, mens du samtidigt kan være sammen med andre danskere i de populære områder.

Der er dog også mange danskere, der vælger at købe en lejlighed i de byer, hvor der ikke er så mange andre danskere. Hvis du er på udkig efter en lejlighed, hvor du vil bo blandt de indfødte, så er der også mange muligheder for det. Hvis det lyder som noget for dig, så køb lejlighed i Spanien, det er ganske nemt.

Hvorfor købe en båd i Spanien?

Der er en stigende tendens i Spanien til, at der er rigtig mange, der vælger at købe både, som de kan nyde på de mange strande, specielt hvis de har købt lejlighed i Malaga. Det er også tilfældet herhjemme i Danmark, hvor der er en lang række danskere, der vælger at købe en båd, de kan anvende i Spanien, hvor vejret er en del bedre.

I Spanien er der en god tradition for at have flotte både, og der er flere gode havne, hvor du kan opbevare din båd, hvis der er plads. Hvis du og din familie har tradition for at leje både i Danmark og måske ejer en båd i Danmark, så er det oplagt også at investere i en båd i Spanien. Det sker ofte, i forbindelse med at man køber en lejlighed i Malaga, at man vil nyde det store hav sammen med familien.

Det er en rigtig god mulighed for at kunne slappe af på det åbne hav og ikke tænke på andet end at nyde hinandens selskab. Der findes rigtig mange både, som du kan vælge imellem, og det handler om at finde den perfekte båd, der passer til jeres behov.

Ikke desto mindre er det altid en god idé, at du køber en redningsflåde, som du kan have med ombord på jeres båd. Det er der desværre mange, der glemmer, og det er en stor fejl. Hvis du befinder dig ude på det åbne hav, og din båd på den ene eller anden måde skulle stoppe med at fungere, så er en redningsflåde måden, du redder familien på. Det smarte ved en redningsflåde er, at du kan købe dem i forskellige størrelser, alt efter hvor mange I er afsted.

Anbefalet til dig