Veteranbilstræf ved Spinderihallerne

03/05/2018

Helge Rahbek

Arrangementet er en del af særudstillingen "Vilde samlinger" på Kulturmuseet. Foto: Vejlemuseerne
Gamle velholdte biler og motorcykler og deres ejere samles omkring Spinderihallerne lørdag d. 19. maj. Alle er velkomne.

Mest læste i dag

Hvis du interesserer dig for veteranbiler og/eller -motorcykler, bør du sætte kryds i kalenderen den 19. maj. Her ankommer en sværm af gamle biler og motorcykler nemlig til Spinderihallerne.

Ejerne af de gamle køretøjer mødes hele sommeren i Tørskind Grusgrav. Veteran-træffet i grusgraven er et uformelt træf,  hvor mennesker med interesse for veterankøretøjer mødes, ser hinandens køretøjer an, og udveksler historier fra de gode gamle dage.

Denne forårslørdag er det vejlenserne, som får mulighed for at se de smukke biler og motorcykler an, når samlerne rykker ind til Spinderihallerne. Spinderihallernes café holder åbent, og der vil være fyldt med biler og motorcykler både ude og inde. Det bliver også muligt at se en stor samling små hjemmebyggede veteranbilmodeller.

Det hele foregår i og ved Spinderihallerne, Spinderigade 11. Lørdag d. 19. maj fra klokken 10 til 15. Og det er ganske gratis.

 

Anbefalet til dig