Ekspert deler 3 radiator-tips, alle bør kende: Især til vinter vil de gavne dig

Livsstil
Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
En VVS'er har delt nogle geniale tips til vinter.

Lige nu læser andre også

Selvom vinterens snarlige ankomst måske har gjort dig en smule mut, er det tid til at omfavne kulden.

En erfaren VVS'er har i den forbindelse nu delt fire nøgleprincipper, som du kan gøre brug af for at optimere dine radiatorer, så de opvarmer effektivt og hurtigt. 

Det bedste er, at du på ingen måde behøver at være ekspert for at implementere hans råd.

Sådan skriver The Mirror.

Zhelyazko Yanchev, som er en anerkendt VVS’er, kaster lys over mysteriet bag radiatorer, der forbliver lunkne, selv når termostaten er skruet op. 

“Der er mange måder at forbedre radiatorernes ydeevne uden at investere i en ny kedel eller dyrt specialværktøj”, starter han med at forklare.

Efterfølgende deler han fire essentielle tips til at forbedre radiatorernes præstation. 

De gode råd

Først og fremmest skal du sikre, at ingen genstande dækker radiatorerne, da dette kan reducere effektiviteten. 

“Radiatorer arbejder ud fra princippet om, at varm luft stiger ved naturlig konvektion. Enhver genstand placeret på eller under dem vil næsten helt sikkert forstyrre denne proces; så sørg for at holde dine radiatorer fri for rod”, siger eksperten.

Støv kan også påvirke radiatorerne ved at blokere de lodrette rør, der fører kølevand. VVS’eren understreger derfor vigtigheden af at fjerne støv ved hjælp af en lang, tynd støvsuger. 

Til slut anbefaler han køleventilatorer, som er små elektriske blæsere, der forbedrer ydeevnen og hurtigt opvarmer rummet ved at trække luft gennem radiatorens vinger. 

Anbefalet til dig