Vægttab: Find den slankekur, der passer til dig

Af: Julie Møller

|

19/06/2020

Foto: Shutterstock
Lyst til at begynde på en slankekur, men i tvivl om hvilken? I denne artikel kan du teste, hvilken slankekur, der passer til dig, og hvor chancen for succes er størst.

Mest læste i dag

‘Jeg har en kollega, der har tabt sig 15 kilo ved at spise efter LCHF-principperne," hører du en veninde sige. Efterfølgende researcher du nettet tyndt for information om Low Carb High Fat, du går i gang med at udelukke kulhydrater fra din mad, og det hele går godt. 

Spol frem til en uge senere, hvor du er kørt træt i det hele. Fordi du virkelig godt kan lide brød og ikke har lyst til at undvære din havregrød med mælk til morgenmad. Slankekure er ligesom sko. De kommer i forskellige størrelser, og ét par sko passer ikke til alle. Hvis du på forhånd ved, at du ikke har lyst til at udelukke bestemte fødevarer fra din kost, så er der ingen grund til at gå i gang med en kur, der netop har fokus på dette. 

TEST: Find din slankestrategi

Det er vigtigt at finde en strategi, der harmonerer med din hverdag, din motivation og dine ressourcer. Det hjælper ikke noget at kaste sig ud i paleo, hvor kosten hovedsageligt skal bestå af kød, grønt, fisk, æg, frugt, bær og nødder, hvis du er vegetar og har nøddeallergi. Og hvis du ikke er til forbud, så er en meget restriktiv kur heller ikke den rigtig vej at gå for dig.  

Det er på I form’s hjemmeside, at du kan teste, hvilken slankekur der giver dig bedst og størst chance for vægttabssucces. Find testen her!

Så meget forbrænder du

Et vægttab kan også hjælpes på vej ved at skrue op for dit aktivitetsniveau. Der er stor forskel på, hvor meget du kan forbrænde ved at kaste dig over forskellige sportsgrene og aktiviteter. Hvis du vil vide, hvad du skal kaste dig over, hvis du vil forbrænde flest kalorier, så skal du læse med her, hvor du kan få svaret på,  hvor meget du forbrænder på henholdsvis sex, løb og cykling.

Find din slankekur - tag testen her

 

Anbefalet til dig