1. november træder stor ændring i kraft hos Arla: Kunderne skal vænne sig til det

Nyheder
Foto: Shutterstock
Arla deler nu en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Arlas produkter er yderst populære herhjemme.

Årsagen til populariteten er da heller ikke uberettiget, da Arla har et bredt udvalg af mælk, smør og ost, som er fast inventar i mange hjem.

Selvom produkterne forbliver de samme, så skal kunderne nu vænne sig til, at en anden ting bliver helt anderledes.

Kunderne i Arla Foodservice skal vænne sig til et nyt ansigt.

Første november 2024 tiltræder Kamilla Korsgaard Svane nemlig som ny Senior Director Foodservice i Arla Danmark.

"Jeg glæder mig meget til at komme ud og møde kunderne og snakke med dem om, hvad de forventer af Arla, og hvordan samarbejdet kan blive endnu bedre fremover, siger Kamilla Korsgaard Svane - ifølge en pressemeddelelse - og fortsætter:

"Arla er en virksomhed, der i forvejen leverer meget til mange kunder, men det mindsker ikke behovet for fortsat at udvikle nye spændende produkter og konstant at arbejde på at blive en endnu bedre samarbejdspartner for vores kunder."

Kender kunderne

Selv om hun er ny som Senior Director Foodservice, er hun ikke ny i Arla. Hun har nemlig arbejdet i virksomheden de seneste 4 og et halvt år.

Hun begyndte sin rejse i Arla i 2020 som Head of Commercial Development, og i 2023 indtog hun rollen som Director, Customer Development.

"Det er en klar fordel, at Kamilla allerede kender både Arla og mange af vores kunder, så hun ved, hvad de forventer og efterspørger. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at Kamilla bliver en succes i jobbet som Senior Director Foodservice, og jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde," siger Managing Director i Arla Danmark, Henrik Lilballe Hansen, om valget af Kamilla Korsgaard Svane.

Anbefalet til dig