44-årig kvinde tog et smut i Rema 1000: Pludselig tog turen en uventet drejning

Nyheder
Foto: Shutterstock
Under indkøbsturen endte den 44-årige kvinde med at tiltrække uønsket opmærksomhed.

Lige nu læser andre også

Hver dag sker der en masse i de danske dagligvareforretninger.

Kunder går ind og ud, varer bliver købt og solgt, og der opstår situationer, som kan være mere dramatiske, end man skulle tro.

I Holstebro understreger to hændelser i denne uge, at medarbejderne i de danske dagligvarebutikker ser lidt af det hele, når de er på job.

Sådan skriver TV MidtVest.

Den første episode omhandler en 44-årig kvinde, som pludselig blev centrum for uønsket opmærksomhed i Rema 1000 i Nørreportcenteret.

Her forsøgte hun nemlig at forlade butikken med varer for 45 kroner, som hun lige 'glemte' at betale for. Personalet bemærkede hendes usædvanlige opførsel og kontaktede straks politiet, som hurtigt ankom til stedet og stoppede hende.

Kristina Christensen, der er politiassistent ved lokalpolitiet i Holstebro, har kommenteret sagen:

"45 kroner er lidt, men lidt er også forkert," siger hun.

Senere samme dag rodede en 26-årig mand sig ud i samme problem. Han forsøgte at tage dagligvarer til en værdi af 245 kroner uden at betale.

Igen var politiet opmærksomme og fik hurtigt standset manden. Begge butikstyve står nu over for at modtage en bøde for deres handlinger.

Episoderne vidner om, hvordan dagligvarebutikker og politiet samarbejder effektivt for at sikre, at reglerne bliver overholdt og at kunderne betaler for deres varer.

Med disse eksempler fra Holstebro er det klart, at butikstyveri kan have konsekvenser - uanset værdien af de stjålne varer.

Anbefalet til dig