Bekymrede efterforskere i Filippa-sagen: Nu graver de haven op

18/04/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Presse-fotos.dk
Politiet er til stede på adressen, hvor den 13-årige pige blev fundet søndag - Nu graver de haven op

Mest læste i dag

Politiet er fortsat i fuld gang med at undersøge adressen, hvor 13-årige Filippa blev fundet i søndags, efter at have været meldt savnet i 27 timer.

Se og Hør har i skrivende stund udsendte medarbejdere på villavejen i Korsør, hvor Filippa blev fundet, sammen med den 32-årige tiltalte mand i søndags. 

Ifølge mediets udsendte, er der efterforskere i fuld gang på adressen med at lede efter DNA-prøver - blandt andet er de i gang med at tømme boligen for mulige bevismaterialer.

– De bærer den ene kasse efter den anden ud af huset. Der er både nogle af plastik og nogle af pap. Herefter placerer de kasserne i en blå kassevogn, fortæller Mathias Andersen, SE og HØRs reporter på stedet. 

Derudover kan journalisten informere om, at flere politifolk har været forbi med skovle, der bliver brugt til at grave haven op.

– Området er afspærret og vi kan ikke komme tæt på huset, fortæller den udsendte, der også netop har mødt en af naboerne i området, der i første omgang havde svært ved at komme ind til sit hjem på grund af politiets afspærringer. 

Politiet ønsker ikke at udtale sig til journalisten, om hvad de foretager sig på adressen. Ej er der adgang for offentligheden i nærheden af det afspærrede område.

- Området er afspærret og vi kan ikke komme tæt på huset, fortæller Andersen.