Betaler du for meget for din bilforsikring? Jeg sparede 2.500 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
På blot to minutter fandt jeg ud af, at min bilforsikring kunne skæres ned med mere end 2.500 kroner om måneden. Tag et hurtigt kig, og se om du også kan spare penge på din.

Lige nu læser andre også

Der er stor sandsynlighed for, at du betaler for mange penge for din bilforsikring. Netop bilforsikringer er en af de dyreste forsikringer, som folk betaler, særligt fordi det oftest er en af de forsikringer, som folk får brug for.

Kører du galt, bliver der ridset i din bil, eller går du i stå midt på vejen, så vil man kunne benytte sig af sin bilforsikring.

Spar penge på din bilforsikring lige her

Priserne på bilforsikringer varierer dog rigtig meget, og den eksakt samme bil, kan koste mange tusinde kroner mere hos det ene selskab end hos det andet.

Din forsikringspræmie vil højst sandsynligt kun stige i løbet af årene, mens prisen til gengæld falder hos andre selskaber.

Undertegnede følte selv, at bilforsikringen var for dyr, og derfor satte jeg mig for at teste, hvordan jeg kunne få en billigere bilforsikring.

Min nuværende forsikring kostede mig knap 7.000 kroner om året for en Mercedes A-klasse fra 2018. Denne forsikring var den billigste jeg kunne finde, da jeg anskaffede mig bilen, men allerede et år efter, erfarede jeg, at priserne var faldet helt enormt.

Her fandt jeg den billigste bilforsikring

I mit forsøg på at finde den billigste bilforsikring, gik jeg naturligvis til Google. Jeg søgte, og kort efter endte jeg på hjemmesiden Samlino.

Samlino er en portal, hvor du kan sammenligne priser på forsikringer, mobilabonnementer, internet og meget andet. Jeg var interesseret i at finde en bedre pris på min bilforsikring, så jeg valgte forsikringer.

Jeg tastede min nummerplade ind i systemet, og gav dem de andre informationer de havde brug for, for at regne den billigste forsikring ud.

Mindre end to minutter efter, at jeg gik ind på siden, havde jeg fået et tilbud, der var 2.600 kroner billigere end min nuværende forsikring. Samlino fortalte mig, at GF Forsikring kunne tilbyde mig en pris på 4.400 kroner, hvis jeg skiftede til dem.

Derudover så fandt jeg også ud af, at jeg kunne spare yderligere, hvis jeg flyttede mine andre forsikringer. Jeg skiftede dermed min bil-, ulykkes- og indboforsikring til GF Forsikring, og det sparer mig over 3.000 kroner om året. Alt sammen ved hjælp af en to minutters søgning på Samlino.

Jeg kan på det kraftigste opfordre til, at du som minimum laver et hurtigt tjek for at undersøge, om du kan spare penge på din bilforsikring, ligesom jeg kunne. Det var mindre end et år efter, at jeg fik den bilforsikring, der var den billigste for mig, at jeg pludselig kunne spare mere end 2.500 kroner på min bilforsikring.

Årsagen kan blandt andet skyldes, at jeg er blevet ældre, og at bilen ligeledes er blevet et år ældre. Forsikringsverden er en finurlig størrelse, hvor priserne stiger og falder hele tiden, og derfor er det en god ide at holde øje med, om din bilforsikring stadig er den billigste.

Som bonusinfo er det værd at fortælle, at der intet besværligt er i at skifte forsikring. Det selskab du vælger via Samlino, vil automatisk opsige din forsikring hos dit nuværende selskab, så du skal faktisk ikke gøre noget selv.

Klik ind på Samlino og se, hvor meget du kan spare

*Indeholder reklamelinks

 

Anbefalet til dig