Camilla Ottesen med trist udmelding: Slut efter 15 år

Af: Liva H.

|

05/09/2024

Nyheder
Foto. Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto. Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Camilla Ottesen ved heller ikke hvad fremtiden bringer.

Lige nu læser andre også

Den danske tv-vært Camilla Ottesen, der er kendt for sin medvirken i det populære boligprogram Boligkøb i blinde, hvor hun har været vært gennem syv sæsoner, har nu delt en trist meddelelse.

Camilla Ottesen har gennem årene været et velkendt ansigt i dansk tv, hvor hun med sin smittende energi og professionelle tilgang har guidet både deltagere og seere gennem komplekse boligprojekter og følelsesmæssige rutsjebaner. Hendes rolle i programmet har gjort hende til en fast del af mange danskeres tv-aftener, hvilket gør hendes seneste udmelding særligt rørende for hendes mange trofaste fans.

Efter 15 år hos Viaplay er det nemlig slut for tv-værten Camilla Ottesen, og med hendes afsked stopper også det populære program Boligkøb i blinde.

Denne triste nyhed afslørede hun i et interview med SE og HØR, da de mødte hende til et pressemøde.

"Jeg er stoppet på Viaplay efter femten år, og vi skal ikke lave Boligkøb i blinde mere, så derfor er jeg stoppet der," udtaler Camilla Ottesen. Hun tilføjer, at hun i øjeblikket ikke har nogen faste planer for fremtiden og ikke ved, hvad den vil bringe.

Selvom der er usikkerhed om hendes fremtidige projekter, understreger hun, at hun ikke nødvendigvis er færdig med tv-branchen. Hun fortæller, at hun håber at vende tilbage til skærmen og fortsætte med at lave mere tv i fremtiden.

Anbefalet til dig