Carla Mickelborg sønderknust: Taler ud om bruddet med Carl

Af: Liva H.

|

22/07/2024

Nyheder
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Kærlighed har ingen alder, men der er der visse andre ting der har fortæller skuespilleren.

Lige nu læser andre også

Den danske skuespiller Carla Mickelborg går igennem en svær tid lige nu. Efter tre års forhold med sin 10 år yngre kæreste Carl, er parret nemlig gået fra hinanden.

Nu sætter Carla ord på det smertelige brud

Carla delte denne triste nyhed på Instagram (se opslaget nederst i artiklen) og i sin podcast 'Monday Bliss', hvor hun åbent udtrykte, hvor påvirket hun er af hele situationen.

"I min podcast 'Monday Bliss' har jeg valgt at dele den triste nyhed med jer om, at Carl og jeg ikke længere er kærester, fordi jeg ved, hvor mange der selv lider i lignende situationer. Jeg ønsker at vise, at det er okay at dele både de gode og de smertefulde øjeblikke,"skriver Carla og tilføjer:

"Jeg deler også for at vise, at det er muligt at træffe svære valg, når følelserne og 'det rigtige valg' ikke stemmer overens. Jeg tror på, at ægte glæde opstår, når vi træffer beslutninger baseret på højere moralske overvejelser og tager hensyn til dem omkring os. I dette tilfælde elsker Carl og jeg hinanden så meget, at vi ikke vil se den anden lide under et kompromis, der er for stort."

I podcasten, Monday Bliss, beskriver en følelsesladet og grædende Carla også, hvorfor hun og Carl har valgt at gå fra hinanden:

Hun nævner, at ønsket om at blive forældre og stifte familie er vigtigt for hende, og selvom kærlighed ikke har alder, er der visse ting i livet, der har. Aldersforskellen mellem dem har vist sig at være en udfordring, og kærligheden har ikke kunnet overvinde denne hindring, som vil kræve en for stor ofring fra dem begge. Sagt med andre ord; hun er klar til at få børn og han er ikke.

Se Carlas opslag nedenfor:

Anbefalet til dig