Deltager langer ud efter DR: Jeg er skuffet

30/09/2022

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Olivia, der medvirker i denne sæson af "Gift ved første blik", er langt fra tilfreds med DR.

Mest læste i dag

Som i alle andre sæsoner af "Gift ved første blik" går det bedre for nogle par end andre. Eller får de det bare til at se sådan ud?

I denne sæson møder man Olivia og Patrick, der har svært ved at få forholdet til at fungere.

Især Olivia har det svært med forholdet, idet hun indrømmer, at hun ikke føler sig fysisk tiltrukket af Patrick.

Hun fortæller endvidere, at hun heller ikke føler, at har noget til fælles, hvorfor hun altså har svært ved at se, hvordan det skal fungere mellem dem.

Det samme fortæller hun i et interview med BILLED-BLADET. Men hun afslører også, at DR måske har været lidt for kreative i klipperummet.

"Jeg vil gerne indrømme, at jeg er skuffet over DR’s klipning. Jeg synes ikke det viser hele billedet," siger Olivia til BILLED-BLADET.

Hun udtaler herefter, at hun sagtens kan forstå, at man som seer tænker sit om hende, men at man skal huske, at man ikke engang ser halvdelen.

Men nu kan kun tiden vise, om kærligheden vil blomstre mellem Olivia og Patrick.

Kritiseres

Eksperterne i "Gift ved første blik" står også for skud, fordi flere kendte kvinder mener, de er inkompetente.

"Eksperterne i Gvfb har overgået sig selv i inkompetent matchmaking. Er så fascineret af hvordan de gaslighter deltagerne til at holde op med at 'være så usikre' når de grædende ringer og tilstår at de ikke er tiltrukket af tvangsægtefælden. Ak ak ak," skriver Politikens Lucia Odoom.

Journalist hos DR, Sanne Cigale, har ligeledes kritiseret formatet.

"Hvornår udviklede Gift ved første blik sig fra et datingkoncept til et horrorformat. 'Eksperterne' har tilsyneladende blindfolded matchet deltagerne og udsætter dem efterfølgende for klicheer og gaslighting. Jeg føler, nogen må stille de der eksperter til ansvar så der ikke igen sidder et par og dør langsomt over en wienerschnitzel," skriver hun i et opslag på Instagram.

Anbefalet til dig