DMI med brandvarm vejrmelding: Lover solrig og varm onsdag

Af: Liva H.

|

28/08/2024

Nyheder
Foto: Pixabay
Hvad skal du bruge dagen på?

Lige nu læser andre også

Er sommeren virkelig ovre? Det spørgsmål har vi stillet os selv mange gange denne sæson. Det virker som om, vejret ikke helt har været klar over, at vi forventningsfulde danskere sad parate med parasoller og badetøj ved stranden, ivrigt ventende på en sommer, der endte med at føles som et antiklimaks.

Men selvom det har føltes, som om sommeren var forbi, før den overhovedet begyndte, er der stadig små glimt af sommer tilbage. I dag er nemlig et rigtig godt eksempel.

I dag kommer DMI med en yderst kærkommen vejrmelding, som giver os et lille plaster på såret for den sommer, vi ikke helt fik.

Vi kan nemlig se frem til tørt vejr med en del solskin og temperaturer, der vil ligge mellem 20 og 25 grader, og faktisk kan de lokalt nå helt op på 27 grader. Vinden bliver let til jævn fra øst og sydøst, men ved de østvendte kyster kan den opleves som frisk hen på eftermiddagen.

Så det er bare med at suge al den D-vitamin til sig, man kan, og få det bedste ud af dagen, uanset om den byder på en drink på terrassen, grillpølser, en tur til stranden eller noget helt andet.

Aftenen byder på solrigt vejr, men i løbet af natten vil det klare vejr blive erstattet af en mere skyet himmel, og i de nordlige dele af landet kan der forekomme enkelte byger. Temperaturerne vil falde til mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være let til frisk fra øst og sydøst, med lokalt hård vind ved kysterne i Kattegat.

Anbefalet til dig