DMI melder ud: Her rammer det først

Af: Liva Høyberg

|

30/05/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
DMI giver status for torsdagens vejr.

Mest læste i dag

Torsdag bliver endnu en grå og våd fornøjelse. Regn er nemlig blevet en efterhånden fast følge svend i den seneste tids vejr.

Natten til fredag forventes der ifølge vejrprognoserne at komme regn, og særligt ét sted i Danmark får allerede i dag en forsmag på det.

Det skriver Ekstra Bladet

Indbyggerne i Jylland tager nemlig hul på regnmængderne før alle andre.

Dette skyldes, at det regnvejr, der forventes at påvirke hele Danmark i løbet af natten til fredag, vil sprede sig fra syd og op gennem landet.

Vejret generelt set

Generelt kan man forvente en torsdag med perioder af let eller moderat solskin, og temperaturerne vil ligge mellem 15 og 19 grader.

Det ser dog ud til, at vejret vil klare op i morgen. Ifølge vejrprognoserne vil det være en kortvarig regnperiode, og det forventes, at weekenden vil byde på mere tørt og stabilt vejr.

Når man ser frem mod næste uge, tegner der sig et billede af køligere luft, der vil strømme ned over Danmark fra nordvest.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig