DMI melder ud: Sådan bliver vejret i dag

Af: Liva Høyberg

|

04/06/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock/Shutterstock
Foto: Shutterstock/Shutterstock
Badetøj eller vaders?

Mest læste i dag

Det er tirsdag morgen, og derfor tid til at afsløre, hvordan dagens vejr vil arte sig.

Bliver det en dag for badetøj eller vaders – eller måske endda en kombination af begge?

Det kunne være en af de dage, hvor dine venner, der nyder drinks under solen på Costa del Sol, lige så godt kunne have siddet hjemme og sparet rejsen. Eller måske er de en smule glade og lettede over at være langt væk fra den danske sommer.

Det ser det dog ikke ud til.

Ifølge DMI byder torsdagen på blandet vejr i Danmark, særligt i de nord- og østlige regioner, hvor dagen starter med nogen sol flere steder.

Overordnet set vil vejrbilledet dog være mest skyet med spredte regnbyger gennem dagen. Temperaturen vil ligge mellem 15 og 20 grader, og vinden vil være svag til jævn, skiftende til at komme fra syd og tiltage en smule i løbet af dagen.

Aftenen og natten byder på vekslende skydække med fortsatte regnbyger eller byger fordelt over regionerne, og temperaturen vil ligge mellem 10 og 15 grader.

Vinden forbliver svag til frisk fra sydvestlige retninger, og i kystnære områder kan vinden stedvis nå op til kulingstyrke.

Det tegner altså til at blive en lun dag, der kan byde på alt fra spredte regnbyger til perioder med sol flere steder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig