En uventet drejning: Sofie Linde modtager overraskende ja efter et rungende nej

31/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Det vendte på en tallerken for den tidligere X Factor vært.

Mest læste i dag

Sofie Linde har gennem mange år slået sine folder i X Factor, hvor hun på mange måder har gjort god figur. 

Men det er bestemt ikke det eneste, hun har haft om ørene. Hun har nemlig også bidt sig fast på alles læber i sit eget TV 2-program 'Linde på Langeland', hvor hun sammen med tvillingerne Anders og Philip Gehl Larsen har vundet seernes hjerter. 

De dygtige tømrer har dog ikke altid været en hund efter kameralinsen. 

Men alligevel har de været en fast bestanddel af programmet, hvor de ikke kun har vist prøver på deres fantastiske håndværksmæssige færdigheder, men også underholdt med deres drilske kommentarer til Sofie Linde. 

I et hudløst ærligt interview med TV 2 delte Anders, den ene tvilling, sin oplevelse af den stigende popularitet. Her lagde han ikke skjul på, at det er lidt mærkeligt, fordi de bare er helt almindelige håndværkere: 

"Det kommer i bølger, hvor meget vi bliver genkendt, men mens programmerne bliver vist, sker det ret ofte. Men det er da lidt mærkeligt, for vi er jo bare helt almindelige håndværkere”, fortalte han. 

Og selvom brødrene har samarbejdet med Sofie Linde på andre byggeprojekter i hendes private hjem, valgte de at takke nej til at være en del af tv-delen, da Sofie og Joakim Ingversen løftede sløret for, at de havde købt 'Vennely' på Langeland: 

"Vi ville virkelig gerne hjælpe med at renovere huset, men vi ønskede at være bag kameraet og arbejde i kulissen”, forklarede Anders til TV 2, mens Philip tilføjede: 

"Vi er virkelig glade for at være en del af det. Når vi er på Langeland, føler vi os som en del af en stor familie, og vi nyder virkelig at være sammen med alle de fantastiske mennesker der”. 

Og på trods af, at brødrene har valgt at stå i skyggen af kameraet denne gang, vil deres dygtighed og underholdende bidrag til renoveringsprojekterne fortsat blive værdsat af seerne af 'Linde på Langeland'. 

Anbefalet til dig